Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 488012
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

wiecie moze jak sie nazywa taka charakterystyczna piosenka grana na fortepianie ktora sie przewijała przez caly film?????

grzeszykowski

podaj moze czas w którym ją najlepiej słychać, bo ciężko mi ją namierzyć

Ufok

generalnie przewija sie przez caly film. jest np w 45 minucie 16 sekunndzie jak siedzi w porcie, czekajac na potencjalnych ocalałych.z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam bartek

grzeszykowski

albo zaczyna sie w 24 minucie jak widzi pokoj dzieciecy w opuszczonym domu, acharakterystyczny moment tej piosenki, tylko tym razem melodia grana na skrzypcach jest w 25,04 jak gra w golfa. Lub tez w 56,55 po tym jak udusił swego psa. To jest jakis znany utwor, czy kompozycja pana Jamesa Howarda?

ocenił(a) film na 9
grzeszykowski

ja tez szukam utworu
czas: 1:36:36 juz podczas liter. Tam sa dwa. Jeden Redemption Song (jakos tak to sie pisze) Boba Marleya i jak sie konczy to zaczyna sie wlasnie ten szukany przeze mnie.
Ludzie badzcie czlowiekiem i dajcie tytul...

zie1ony

To jest generalnie główny temat soundtracku do tego filmu. Pojawia się w kilku utworach, np. w "My Name is Robert Neville" (wersja "orkiestrowa")czy "I'm Listening" (wersja na fortepian).

ocenił(a) film na 9
zie1ony

Może chodzi wam o kawałek Bob Marley - Everythings going to be alright ?

ocenił(a) film na 8
negroz

Sciezka dzwiękowa jest swietna, do przesluchania tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=Z4tE5nsqa0A