Jestem matką

I Am Mother
2019
6,4 29 tys. ocen
6,4 10 1 29323
6,3 7 krytyków
Jestem matką
powrót do forum filmu Jestem matką

Wspaniała młoda kobieta (oczywiście biała), dzieciak płci męskiej (oczywiście czarny bo jakże by inaczej) no i ta przebrzydła co ma matkę boską na stoliku musi oczywiście zostać zgładzona. Piękny nowy, lewacki świat.

VascoDaGamma

Witaj w nowym wspaniałym świecie.

ocenił(a) film na 7
VascoDaGamma

Napisał typ, który ocenił 10/10 Smoleńsk i Botoks

VascoDaGamma

nie zesraj sie

ocenił(a) film na 1
nowak1999

Bo ja to ty?

VascoDaGamma

Zgadzam sie w 100%. Tylko netflix potrafi zrujnowac kolejna fajna produkcje wciskaniem na sile czegos „poprawnego”. A to musza wcisnac homoseksualiste albo feministke, albo oczywiscie murzyna w jakiejs ultra waznej roli. Rozumiem gdyby to jakos z czegos wynikalo ale to juz przekracza granice do tego stopnia, ze ogladajac „Jestem Matka” ciagle zastanawialem sie jak oni tam ulokuja lesbijke, geja albo murzyna. I doczekalem sie.

Martin1ez

Skąd wy się bierzecie? I kto wam dał łacińska czcionkę?

użytkownik usunięty
sputnick

Dobre pytania

ocenił(a) film na 1
sputnick

Gej zapewne nam dał

użytkownik usunięty
VascoDaGamma

Zastanawiam się, jak takim ludziom udaje się uzyskać dostęp do internetu

ocenił(a) film na 1

Po kablu. Ciągniesz to wiesz.

użytkownik usunięty
VascoDaGamma

Niezwykle błyskotliwa odpowiedź xDD Ale dowiem się jakie znaczenie ma kolor skóry niemowlaka? I dlaczego nazywasz tą przebrzydłą bohaterkę która nie była w żadnym stopniu czarnym charakterem? ;) Czy naprawdę zrozumienie tego filmu jest tak trudne? No ale czego się spodziewać po osobie która oceniła botoks i smoleńsk na dyszki xD O ile to nie marne prowo ofkors

ocenił(a) film na 1

Odpowiedź równie gówniana jak uwaga XDD. Dostosowałem poziom do rozmówcy. Dlaczego mam jakieś ale. Wystarczy popatrzeć na produkcje netflixa. Wszędzie wielkie wspaniałe kobiety. Waleczne i bohatersko zwalczające przeciwności losu (tutaj córka). Przyszłość jest oczywiście czarna jak w w większości współczesnych produkcji. A przeszłość symbolicznie musi umrzeć. Przeszłość to ten ciemnogród (wierzący i zabobonny) który musi zniknąć. Wyciąganie ztrolowanych ocen jest zajebiste. Po to one w końcu były

użytkownik usunięty
VascoDaGamma

Więc jeśli tak cię to boli, po co się męczysz takimi produkcjami kolego? Aha, przyszłość jest czarna, ponieważ rodzi się jeden czarnoskóry chłopiec okej xD W tym filmie nie było żadnej krytyki wiary, a doszukiwanie się takich podtekstów jest debilizmem na miarę największych kuców ;) Poza tym matka wcale nie była przedstawiona jako dobra strona, film można różnie interpretować, moim zdaniem wyszła świetna opowieść o człowieczeństwie, ale oczywiście dalej szukajcie spisków tych okropnych lewaków xD

ocenił(a) film na 1

Rodzi się jeden i akurat czarny (wg to nie jest symboliczne). Nie mówię tylko o tej produkcji ale o wszystkich obecnie. Trzeba być ślepym albo niedorozwiniętym żeby prostych prawd nie widzieć i pitolić o jakiś spiskach. Normalnie wszystko na świecie jest rolą przypadku! Kurde, że takie matoły tlen zużywają.

użytkownik usunięty
VascoDaGamma

A jakie znaczenie ma kolor skóry kogokolwiek? I jakie są te proste prawdy bo chyba nie czajson? Ale dobrze ujęte, że takie matoły kurde tlen zużywają :/

ocenił(a) film na 1

No jak widać wiele nie czajson. Ale spoko jeszcze z pięćdziesiąt pokoleń od małpy dalej i prawnuczki może będą czajson.

użytkownik usunięty
VascoDaGamma

O, czyli tak jak można było się spodziewać, sensownych argumentów brak ;)

ocenił(a) film na 9
VascoDaGamma

"Rodzi się jeden i akurat czarny" A jaki się miałby być według ciebie? Jakiś niedorobiony jesteś? Statystycznie zadziwiające jest że te 2 babki były białe, bo może cię zaskoczę, że ludzie z białą skórą są statystycznie w olbrzymiej mniejszości, więc jeśli wiesz co to jest prawdopodobieństwo, to może coś w tej uprzedzonej do innych kopule załapiesz!

Damian_Boj

TY Damian_Boj zmieszales sie juz z psem? Nie?
To jestes jakis zacofany?. Bo statystycznie, to psow jest wiecej niz ludzi. Najwiecej jest kór, kogutów, ponad 20x jak ludzi.
Odmieniec jakis jestes, czy co?
Damian_Boj odmieniec.

ocenił(a) film na 9
mark11a

A ty to taki nie za mądry, co?

VascoDaGamma

Wspaniały Prawacki Świat już mieliście w Niemczech w latach w latach 1933-1945.