nie wiem czemu, moze przez to ze ogladalam go na kilka razy- bo za kazdym razem mnie usypiał.. wiec musialam podzielic go na częsci.. w ogole mi się nie podobał.
długi i nudny.. lubie nie tylko filmy akcji- zeby nie bylo, ale ten jakos totalnie do mnie nie przemawia..
ale kazdy ma prawo do oceny prawda?
Strasznie usypiający jest ten film...Najgorsze są te ujęcia jakby kamera śledziła bohaterów.Nie wiem, co miało to wnieść do filmu?I wciąż powtarzający się motyw nakrywania do stołu!!!Masakra!Chyba forma przerosła treść- bo bohaterowie , na tym tle, wydają się jacyś nijacy i bez charakteru.A mogła z tego być całkiem ciekawa historia...
Też przysypiałam przy tym filmie, mimo, że oglądałam go w samo południe. Nudny, ciągnący się jak flaki z olejem, jedynie zdjęcia ładne.
To jest całkiem ciekawa historia...! Może akcja nie jest wartka, ale tempo rośnie i chyba nie można stwierdzić, że końcówka też ciągnęła się niemiłosiernie.
Bohaterowie może rzeczywiście nie byli wyrazistymi postaciami z wyjątkiem Tildy Swinton, dla mnie zagrała rewelacyjnie.
Uważam, że to film z klimatem i oglądałam go z wielką przyjemnością.