PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486005}

Jestem miłością

Io sono l'amore
2009
6,8 15 tys. ocen
6,8 10 1 15394
6,4 27 krytyków
Jestem miłością
powrót do forum filmu Jestem miłością

4/10...

ocenił(a) film na 5

nie wiem czemu, moze przez to ze ogladalam go na kilka razy- bo za kazdym razem mnie usypiał.. wiec musialam podzielic go na częsci.. w ogole mi się nie podobał.
długi i nudny.. lubie nie tylko filmy akcji- zeby nie bylo, ale ten jakos totalnie do mnie nie przemawia..

ale kazdy ma prawo do oceny prawda?

ocenił(a) film na 3
theo0

Strasznie usypiający jest ten film...Najgorsze są te ujęcia jakby kamera śledziła bohaterów.Nie wiem, co miało to wnieść do filmu?I wciąż powtarzający się motyw nakrywania do stołu!!!Masakra!Chyba forma przerosła treść- bo bohaterowie , na tym tle, wydają się jacyś nijacy i bez charakteru.A mogła z tego być całkiem ciekawa historia...

ocenił(a) film na 3
loki3000

Też przysypiałam przy tym filmie, mimo, że oglądałam go w samo południe. Nudny, ciągnący się jak flaki z olejem, jedynie zdjęcia ładne.

użytkownik usunięty
loki3000

To jest całkiem ciekawa historia...! Może akcja nie jest wartka, ale tempo rośnie i chyba nie można stwierdzić, że końcówka też ciągnęła się niemiłosiernie.
Bohaterowie może rzeczywiście nie byli wyrazistymi postaciami z wyjątkiem Tildy Swinton, dla mnie zagrała rewelacyjnie.
Uważam, że to film z klimatem i oglądałam go z wielką przyjemnością.