Jest to film młodzieżowy, więc mi się bardzo podobał.
A ci co krytykują to to się po prostu nie znają na filmach dla MŁODZIEŻY!
Młodzież to również studenci. Miałeś pewnie na myśli dzieci z podstawówki. Chociaż nawet w podstawówce, oczekują czegoś więcej niż oklepanej tematyki przedstawionej w niesamowicie zwykły i prosty sposób. Fabuły to tu kompletnie nie ma.
mi osobiscie tez sie podobal :) co prawda po trailerze spodziewalam sie czegos o wiele lepszego no ale i tak milo sie ogladalo. przede wszystkim mega plus za muzyke. bylam bardzo mile zaskoczona gdy pod koniec uslyszalam piosenke civil twilight!
Właśnie obejrzałam i uważam,że warto obejrzeć-choćby dla efektów końcowych:)polecam.A wątek miłości między młodymi-co kto lubi w pewnym wieku.Stwory nieźle zrobione i "tajemniczy"piesek oczywiście.
dla bardzo mlodej mlodziezy..gimnazjum moze:) a nawet jesli...dluzyzny straszne....melodramatyczne przemowy nudne...dla mlodych filmy tez moga byc ciekawe albo jak ten:P
film wporzo porste ale budujace ;-))poprawil mi sie nastrój ogladajac ten film ha ha POZDRO!!!Ludzie;-))
Jestem młodzieżą ale niestety ten film mnie zawiódł. Zajrzałem na filmweb, żeby sprawdzić co myślą o nim inni. Jak widzę podobnie, choć nie do końca.
A tu miłe zaskoczenie.
Zawsze chciałem spotkać małoletnią/małoletniego nabijacza, który wszystko co zobaczy ocenia na 10. Nie chciało mi się szukać filmu o Hannie Montanie w Twojej bibliotece ale z pewnością też ma 10. Cóż, nie znam się - nie oglądałem ale to z pewnością arcydzieło.
Teraz bez ironii.
Pamięta ktoś Tajemnice Sagali? (Twórczyni tematu chyba urodziła się jak ten serial kręcili). Zaleciało mi nim nieźle :)
Teraz już naprawdę bez ironii.
Polecam oglądnąć Push, podobna konwencja głównego bohatera, a film ma przynajmniej ręce i nogi. Nie ma może romansu ale od tego to jest Szkoła Uczuć nie?