Film to totalnie odlot!
Początkowo myślałem,że kicha,ale potem okazało się,że warto było poczekać przynajmniej
do tej pierwszej połowy filmu:))
Popieram ani trochę się nie nudziłem !!! O to chodzi w filmach akcji science - fiction
Chłopaki coś Wam powiem film jest na podstawie książki i jej połowa nie została opowiedziana ba wiele rzeczy zostało przeinaczone. Polecam książkę bo film nawet nie rozwinął wątku kim tak naprawdę są nasi bohaterowie co się stało, jak zdołali uciec ze swojej planety, do czego służy tajemnicze pudełko itd. w książce to wszystko było opisane. Polecam książkę jest duużo lepsza od filmu i liczę że kolejne części stworzą zgrabną sagę s-f.
Drumajster - już widzę jak w dobie telewizorów plazmowych na pół ściany ludzie lecą do księgarni po książkę ,żeby sobie doczytać sceny które nie były pokazane w filmie
Oj tam przesadzasz. Ja na przykład lubię oglądać filmy, grać na kompie ale również przeczytać dobrą książkę a mam 17 lat.
A według mnie ten film był trochę o niczym - wszystko było wtórne i gdzieś już to widziałem. Właściwie to kompletnie niczym mnie nie zaskoczył :(
Według mnie mogli się bardziej postarać. Efekty specjalne podobały mi się praktycznie w tylko jednym momencie... poza tym przewidywalny film - wiadomo co się stanie na 20sekund przed wydarzeniem...