Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117696
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Bardziej wytrawni oglądacze powinni go omijać z daleka. Nic nowego, nic interesującego.

ocenił(a) film na 7

Dobrze, że mam 29 lat i się czuję jak młoda młodzież :D

effendi360

ja podobnie;)

i po co ocena na 1? filmy ocenia się w ich kategorii, a nie jako ogół. wystaw ocenę adekwantną do "filmów dla młodzieży" zatem.

ocenił(a) film na 7

No widać po ocenach jakim ty wytrawnym oglądaczem jesteś. Skąd się tacy ludzie biorą?

ocenił(a) film na 7

zdefiniuj wytrawnego ogladacza?:)
a może raczej podzielmy kino na jak to nazywasz "wytrawne" i czysto rozrywkowe?
ten film należy właśnie do tej drugiej kategorii i ma nas bawić co też świetnie robi...
więc Twoja ocena jest słabym odzwierciedleniem Twojego zrozumienia roli filmów...

ocenił(a) film na 8
nori25

z tym sie zgodze film dla mlodzierzy jak i dla ludzi towarzyskich i tych ktorzy potrafia ogladac bez analizy, no i fani sf tez dadza rade obejzec, w porownaniu z statnio wydanymi filmami na dlu-ray i dvd musialem wstawic naciagana 8 bo to i tak najciekawszy nowy film jaki ogladalem w ciagu ostatnich 1-2 miesiecy

BARDZIEJ WYTRAWNI ? I co ? Może jeszcze powiesz że się do takich zaliczasz ? Żal mi ciebie. Twoje najwyżej ocenione filmy to m. in. "Angelika..." i "Gatunek" ! Oba oglądałam i stwierdzam, że "Gatunek" to taka bujda i szajs jakiej świat nie widział. Zastanów się kto tu jest oglądaczem "niższej kategorii". Tak się składa, że wśród moich ulubionych filmów jest wiele nominowanych do Oscarów i innych prestiżowych nagród, a i tak stwierdzam, że ten film był bardzo dobry. Scenariusz może trochę oklepany, lecz świetny w połączeniu z efektami specjalnymi. W dodatku znakomita gra aktorska Alexa Pettyfera.

ocenił(a) film na 7

A tak z ciekawości: jest stara mlodzież :):)