Jobs

jOBS
2013
6,1 51 tys. ocen
6,1 10 1 51110
4,7 26 krytyków
Jobs
powrót do forum filmu Jobs

wiekszość zrazi sie na pewno ze wzgledu na niego....

konradzkamienia

jest nawet podobny do jobsa, z tą różnicą, że jobs miał bardzo inteligentne i przenikliwe spojrzenie. A kutcher .. cóż... wzrok kury. I to psuje cały efekt!

sugarfree

mam nadzieje jedynie ze nie bedzie jak w przypadku Lindsay Lohan i filmu o E. Taylor. A mianowicie- miała to być rola przełomowa w jej karierze a wyszla padaka. Życzę Kutcherowi jak najlepszych recek ;)

ocenił(a) film na 6
konradzkamienia

Miałam okazję zobaczyć już ten film i moim zdaniem Kutcher nienajgorzej wypada. Ale niestety cały film niczym specjalnie nie zaskakuje... Spokojnie mógłby to być biograficzny film telewizyjny, a nie kinowy.

Anoobis

Kutcher dobra dupa <3

konradzkamienia

No własnie czemu on... film o takim człowieku zasługiwał na więcej....

Li_Mu_Bai

Mi osobiście Kutcher totalnie nie pasuje do tej roli! Obejrzałam trailer filmu i choćby nie wiem jak się Ashton starał to psuje efekt całego filmu.... tak jak napisał @sugarfree Jobs miał zupełnie inny wyraz twarzy, Kutcher ma taki 'ciapowaty' wygląd i się nie nadaje

konradzkamienia

ja się nie zraże to dobry aktor, Efekt motyla, Patrol, Spread, umiejętnie dobiera role

ocenił(a) film na 6
konradzkamienia

Co jak co ale patrząc na te kilka fotek które dziś wrzucili to pasuje do roli. Pozostaje tylko jeszcze kwestia jak zagra w filmie.

ocenił(a) film na 6
konradzkamienia

Kutcher jest dobrym aktorem, jak chce to potrafi.