PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Właśnie tego oczekiwałam. Łatwo, lekko, miło i przyjemnie. Widowiskowo i lekko bezmózgowo. Bawiłam się przednio. Kiczowato było ale ja lubię kicz :)

ocenił(a) film na 8
magda9876

Zgadzam się. Akurat się nudziłam i powiem że taki lekki film przygodowy skutecznie zabił mi czas ;)

ocenił(a) film na 5
magda9876

Wrażenie kiczu było zapewne stąd ze jak dla mnie fabuła byla zbyt uproszczona, i jakas taka nijaka.Gra atorska i teksty tez zczesto malo spójne. Niewykorzystany potencjał bo efekty specjalne na naprawdę dobrym poziomie, ale właśnie efekty to nie wszystko,5/10

użytkownik usunięty
satjow

A mnie się bardzo podobał i dałem 9/10. Takie połączenie 'Star Wars", "Avatara" i "Stargate" - ciekawa fabuła, dobre efekty, szybka akcja. Plus za sympatycznego psiaka. Dobrze się oglądało, fajnie minęły te ponad 2 godziny - i z chęcią obejrzę jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 4
magda9876

Podziwiam komentarz :) jak i autorkę, naprawdę bez żadnych podtekstów, miewam podobnie i również potrafi zadowilić mnie gniot acz kolwiek ten film mnie zgniótł, czekałam kiedy koniec.. zupełnie jak dźwięk dzwonka na przerwę, ciężki był dla mnie głównie ze względu na pętle myśli w trakcie oglądania zupełnie nie związanej z filmem po której zachodziłam w głowę o co w tym filmie chodzi ;] rozpraszają moją uwagę zazwyczaj nudne filmy, opakowanie nawet nawet ale cała reszta.. za te pieniądze lepiej było, długo wymieniać ;]

magda9876

dla mnie film to potworek, nawet go nie oceniam bo nie warto