PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Jak w temacie. Mi 3D w kinie znacznie bardziej przeszkadza, niż rajcuje, i zdecydowanie wybrał bym wersję 2D. Szczególnie że od niedawna chodze w okularach korekcyjnych, to już w ogóle nic nie będę widział w tych tandetnych okularkach 3D, za które jeszcze każą dopłącać.
Nestety narazie nie widze nigdzie w repertuarze żeby było w 2D. Orientuje sie ktoś czy ten film będzie grany w 2D?

Kilson85

W 2d też będzie ;)

ocenił(a) film na 8
nowinka_filmweb

A skąd masz takie info, że będzie w 2D? Dystrybutor reklamuje ten film, że w kinach w 3D i nie mówi nic o możliwości wyboru kopii 2D. Repertuar od 9 marca Heliosa, Multikina i Cinema City raczej nie wskazuje na to, żeby były kopie 2D.

ocenił(a) film na 8
s_c_a_r

No właśnie też wszędzie widze tylko 3D, a nie chce mi sie męczyć w kinie :(

Kilson85

słuchajcie, wiele osób nosi okulary i te nowe jednorazówki są dla nich "jakby nie było"

nowinka_filmweb

Wiekszosc filmów w Polsce wyświetlana jest w 2D... Mało jest pokazów w 3D jakbyście niezauważyli... A, że jest 3D to znaczy, że jest opcja na inny seans :))

Ajsajsbejbe

dokładnie. poza tym to chyba frajda zobaczyc cos w 3D :)

użytkownik usunięty
JaninaMariaKowalska

No właśnie nie zawsze. I tez niestety nie znalazłem opcji 2d:/

ocenił(a) film na 6

"Witam,
Zarówno John Carter jak i Avengers są wyświetlane tylko w wersji 3D

Paweł Mrugacz
Dyrektor Marketingu
Forum Film Poland - CC Sp. z o.o. S.K.A
ul. Wołoska 12
02-675 Warszawa"

Info od Dystrybutora

użytkownik usunięty
Shadow_5

w sumie logiczne, jak nie po dobroci to siłą, a później powiedzą ze kino 3d naturalnie wypchnęło 2D :P no i na biletach więcej zarobią

ocenił(a) film na 6

I nadal będą uważać że piractwo to wina internetu, że to że oni nie dają wyboru to nie ma nic do rzeczy bo przecież bandy popcornomózgich, śliniący się na widok "3D" na plakacie naiwniaków kochają 3D a oni przecież są głosem ludu.