PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96730
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Beznadziejna bajeczka dla dzieci, które wierzą w takie pi*doły za przeproszeniem.

ocenił(a) film na 8
arturtur2

a przepraszam bardzo to jest film sci-fi wiec nie rozumiem czego sie czepiasz? chcesz obejrzec cos wiarygodnego to idz na jakis dramat a nie narzekasz ze film sci-fi zalatuje Ci bajka.

użytkownik usunięty
arturtur2

bajeczka ?? omg nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! a ja byłam pewna że to wszystko prawda i nawet zaczęłam "szukać" gdzie można kupić Woola (psa) bo jest cudny ... hahahahahaha

jak dla mnie film dostaje 10/10 - bo efekty, bo muzyka, bo humor, bo obsada, bo Woola, bo film jest wart obejrzenia, bo podobało mi się dosłownie wszystko ... Nie lubię filmów 3d ale John Carter dał radę ... =) ... a teraz wybieram się na 2d ... bo warto obejrzeć film 2 razy ... =) ...

ocenił(a) film na 7
arturtur2

panowie przeciez to jest pusta prowokacja, autor pewnie pali trawke i liczy na dobry dialog, przeciez logiczne jest ze kino nie każe nam wierzyc w każdą scenę każdej produkcji. Odpuscie bo szkoda plemników

Porter_5

1. Nie palę trawki.
2. To jest bajka, o jakims zje*anym bohaterze za przeproszeniem. Wyszlem z seansu po 70 minutach, bo juz mnie wk*rwiał. Poszłem za namową brata i bardzo tego żałuje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
arturtur2

Że to w pewnym sensie bajka - fakt (co nie oznacza ze to źle), a ze Cie seans wkurfiał polecam melise, persen albo zrzucic sie na lustro przed seansem... Zrozumiesz to co aktualnie jest dla ciebie niepojęte.

ocenił(a) film na 7
arturtur2

Że to w pewnym sensie bajka - fakt (co nie oznacza ze to źle), a ze Cie seans wkurfiał polecam melise, persen albo zrzucic sie na lustro przed seansem... Zrozumiesz to co aktualnie jest dla ciebie niepojęte.

ocenił(a) film na 7
arturtur2

aha no i przeglądnełem Twoj gustomierz.... widze ze Spiderman i Iron man to wg Ciebie nie bajka bo dałeś 10/10..... pomodle się dzis za ciebie

Porter_5

Dziekuje za modlitwę. Oglądnę jeszcze raz i później powiem co mi ise podobalo a co nie.

Porter_5

A Spiderman to może trochę bajka, ale jest niezła ze wzgledu na efekty specjalne. Iron man to świetny film SF.

ocenił(a) film na 7
arturtur2

<iron men> --------> też tak sądzę , co widać po ocenach:D

arturtur2

nie żebym się czepiał czy coś ale mówi się poszedłem. A tak na temat to czy wato iść na ten film do kina ??

ocenił(a) film na 10
staszek112

jak lubisz takie kino to warto

ocenił(a) film na 7
nowas

generalnie warto przez bardzo małe w. powaznie. Np do Transformersów w kinie to jest cytynka a do Avatara pesta z cytrynki

Porter_5

ale to jest film familijny ludzie!!! Czytajcie info!
staszek -Dla mnie warto :)