PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96730
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Efakty 3D

ocenił(a) film na 10

Byl ktoś juz? Czy efekty 3D są dobre?

użytkownik usunięty
nowas

Star Wars, Gwiezdne Wrota, Łowca Androidów.....to wszystko to efekty specjalne 3D, a TUTAJ też jest,
więc, skromnie napisze że to już było, jestem przyzwyczajony do takich efektów, zerznięte pomysłem na nowe z filmów opisanych powyżej :)
Ale fabuła, i wszystko inne jest świetne i daję 10/10 :)

Nie żeby moja spekulacja była minusem, tak tylko twierdzę :)

ocenił(a) film na 2
nowas

Moim zdaniem poniżej możliwości jakie daje tego typu film. A jeśli obok efektów liczysz również na sensowną, spójna fabułę, to niestety, ale bardzo się zawiedziesz.

ocenił(a) film na 9
nowas

byłem wczoraj na przedpremierze w IMAXIE w POZNIAU i powiem ze efektów 3D niema. Całe 300mln$ poszło chyba na super zrobiony świat na Marsie oraz na Jaadaki i inne potwory ..ale film ciekawy jest na co popatrzeć.ogólnie polecam.

ocenił(a) film na 6
nowas

IMAX 3D - brak efektów, delikatny trójwymiar z nieostrymi planami. Czyżby technologia DMR to ściema?

k1krist

Trójwymiar w tym filmie jest beznadziejny. Bardzo słaba konwersja. Jak masz możliwość to idź na wersję 2D, bo film sam w sobie jest dobry.

ocenił(a) film na 8
k1krist

Ściema i to ogromna, całe 3D to ściema -> http://geeksyndicate.files.wordpress.com/2011/11/3d.jpg coś takiego można nazwać 3D ale tego nie uświadczymy w kinie, tylko tą ich cudowną głębię za która biorą extra kasę ....

Film dobry, jak jest możliwość to 2D a nie 'TSY"

ocenił(a) film na 10
nowas

daje rade!! ogólnie efekt 3D całkiem spoko, pozatym doskonala głębia obrazu. Choć chciałbym zobaczyć ten film w IMAX'sie, napewno robi jeszcze większe wrażenie, ale niestety nie mam takiego kina w pobliżu na pomorzu. NAPEWNO WARTO ZOBACZYC! :)

ocenił(a) film na 6
nowas

BRAK EFEKTÓW 3D ! Więc nie można napisać że "efekt całkiem spoko" .