Star Wars, Gwiezdne Wrota, Łowca Androidów.....to wszystko to efekty specjalne 3D, a TUTAJ też jest,
więc, skromnie napisze że to już było, jestem przyzwyczajony do takich efektów, zerznięte pomysłem na nowe z filmów opisanych powyżej :)
Ale fabuła, i wszystko inne jest świetne i daję 10/10 :)
Nie żeby moja spekulacja była minusem, tak tylko twierdzę :)
Moim zdaniem poniżej możliwości jakie daje tego typu film. A jeśli obok efektów liczysz również na sensowną, spójna fabułę, to niestety, ale bardzo się zawiedziesz.
byłem wczoraj na przedpremierze w IMAXIE w POZNIAU i powiem ze efektów 3D niema. Całe 300mln$ poszło chyba na super zrobiony świat na Marsie oraz na Jaadaki i inne potwory ..ale film ciekawy jest na co popatrzeć.ogólnie polecam.
IMAX 3D - brak efektów, delikatny trójwymiar z nieostrymi planami. Czyżby technologia DMR to ściema?
Trójwymiar w tym filmie jest beznadziejny. Bardzo słaba konwersja. Jak masz możliwość to idź na wersję 2D, bo film sam w sobie jest dobry.
Ściema i to ogromna, całe 3D to ściema -> http://geeksyndicate.files.wordpress.com/2011/11/3d.jpg coś takiego można nazwać 3D ale tego nie uświadczymy w kinie, tylko tą ich cudowną głębię za która biorą extra kasę ....
Film dobry, jak jest możliwość to 2D a nie 'TSY"
daje rade!! ogólnie efekt 3D całkiem spoko, pozatym doskonala głębia obrazu. Choć chciałbym zobaczyć ten film w IMAX'sie, napewno robi jeszcze większe wrażenie, ale niestety nie mam takiego kina w pobliżu na pomorzu. NAPEWNO WARTO ZOBACZYC! :)