po prostu ubolewam nad poziomem intelektualnym ludzi ktorzy pisza o tym ze ten film jest kiczowaty, radze zeby obejrzeli go sobie jeszcze raz,gdyz ten film jest ZAJEBISTY, i trzeba sie nie mało skupic zeby ja ogarnac
jasne że tak, a jeśli ktoś się naprawdę zwątpia, niech sobie porówna z "Księżniczką z Marsa"
To prawda ze wiele już było takich filmów, ale jednak ten fil ma coś w sobie co wciąga miło się go ogląda, bardzo miła i przyjemna historia
ten film jest zajebisty patrzac na note nie obejrzałbym go powiedziałbym 6.5= kicz, ale nie załuje ze go obejrzałem nigdy więcej nie będe się sugerował notami (nie raz sie przejechałem tak jak przy filmie złap mnie jesli potrafisz z di caprio słaba nota a film swietny)we filmie John Carter wszystko mi sie w nim podobało i koncówka genialna i ta scena przed grobem mistrzostwo ten film miał to cos po czym zawsze mówie,, to jest kur dobry film,, taki magiczny moment który zaskakuje jak ktos oglądał sherlocka holmsa ,iluzjoniste czy prestiz to wie o co chodzi ,daje 9 na 10
MatiNalbor ma racje ten film ma cos w sobie ja zrobiłem takom mine przy scenie przed grobowcem jak Crarter zastrzelił w zyciu bym sie domyslil takiego zakończenia rewelacja
A wogule cały film tez niczego nobie opisana historia wykonanie prawie na kozdym kroku czyms zaskakiwał rewelacja
Sorki...
Ale jeśli dla Ciebie film z notą 6,5 ( niezły/dobry ) to kicz, to moim zdaniem kierując się taką oceną przegapiasz mnóstwo dobrych filmów... :P) Dla mnie "John Carter" jest " niezły" i nie jest to negatywna opinia... bo oglądało się go nieźle , ale nie mógłbym go nazwać "rewelacyjnym"... Fajna "bajka" dla widzów lubiących SF/Fantasy.
Ja lubie sf i inne rodzaje filmów akurat ten film mi sie bardzo podobał , jezeli chodzi o note 6.5 poprostu chodzi mi o to ze po filmie z taka nota nie moge sie spodziewac czegosc specjalnego bardzo dobrego filmu a jednak John Carter takim mi sie wydaje (w kategori sf) sa ludzie ktorzy nie lubia sf ida do kina ogladaj tego typu film wchodza na filmweb i daja note np 4 tylko temu bo nie lubia sf ,ja się róznie tym ze lubie i komedie i dramnat i sf i melodramat oglądam wszystko ,i jestem zdania ze został za słabo oceniony tak jak chocby filmy złap mnie jesli potrafisz czy sama Troja ,i tyle.