PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

A nie chodzę zbyt często więc kto jeszcze się odważy niech się wpisuje

ocenił(a) film na 7
adzej

A ja tam często chodzę do małego kina, w którym co prawda filmy są 2 miesiące po premierze, ale za to nigdy w gównianym 3D i bilety są po dychu. I na ten film pójdę bankowo, bo mi się widzi, że to będzie fajna siepa, a nie takie łzawe dziadostwo, jak ten cały Avatar.:P

ocenił(a) film na 7
adzej

"kto jeszcze się odważy"?

A co tu sie odważac? Zapowiada sie bardzo dobry film. Wybranie sie na niego do kina nie bedzie wymagalo odwagi.

adzej

Dokładnie :) Nie ma cos ie odważać - ja bardzo czekam na ten film. Będzie na co popatrzeć. Oczywiscie 3D :)

adzej

Ja chadzam często, więc wielki przełom to nie będzie, ale się wybiorę. Zapowiada się perełka pod względem grafiki i efektów, a tego na ekranie mniejszym niż kinowy nie zobaczę.

Zapiekanka

w tym roku jakoś duzo filmów mi wpada w oko... chyba przez to ,że zaczęłam korzystać regularnie z filmwebu :D
Na Johna też muszę iść :)

anusia007

To jest pozycja obowiazkowa kazdego kinomaniaka :)

Ajsajsbejbe

5 marca wybieram się na pokaz przedpremierowy. Jestem ciekaw tego filmu od obejrzenia pierwszego trailera. Tak jak czekam na Prometeusza. Po obejrzeniu napiszę co myślę.

kozziol

A gdzie będzie pokaz przedpremierowy?

Ajsajsbejbe

Ojoj!!!! :) Ja tez bym bardzo chciała!!

Ajsajsbejbe

ja też chcę! Lubię być pierwsza...
Zabierzesz 3 super-kobietki :>
(Gwaratuję,że przynajmniej jena jest kształtną blondynką ;p)

tatti_p

no proszę, proszę co tu się wyrabia...
Ja poczekam grzecznie do 9.marca ;)

nowinka_filmweb

CC Imax Sadyba. Z checia bym zabrał 3 kobietki ale żona nie bedzie zadowolona :) tatti chciałem Ci wysłać PW ale nie mi nie działa.

kozziol

Spytam sie kolegi w poniedziałek on planuje iść sam więc będzie mieć jedno wolne miejsce :)

kozziol

Melduję się, idę! Trzeba obejrzeć ten film, w końcu 300 mln zielonych wydali na efekty, więc w byle co by nie inwestowali! :)

Marylyn

Dajcie znak, ja chetnie sie przejdę jakby co :))

ocenił(a) film na 4
adzej

Wybiorę się na to ze względu na Jamesa Purefoy`a w roli Kantosa.

Kalina1710

to trochę nas będzie ;)

nowinka_filmweb

To chyba dobrze ;)
W ogóle aktorzy są fajni :D

tatti_p

Bardzo, bardzo;)
Wkurza mnie jak ktoś miał szansę być na pokazie przedpremierowym i jęczy! Co ja bym dała za taką możliwośc!!!