A nie chodzę zbyt często więc kto jeszcze się odważy niech się wpisuje
A ja tam często chodzę do małego kina, w którym co prawda filmy są 2 miesiące po premierze, ale za to nigdy w gównianym 3D i bilety są po dychu. I na ten film pójdę bankowo, bo mi się widzi, że to będzie fajna siepa, a nie takie łzawe dziadostwo, jak ten cały Avatar.:P
"kto jeszcze się odważy"?
A co tu sie odważac? Zapowiada sie bardzo dobry film. Wybranie sie na niego do kina nie bedzie wymagalo odwagi.
Dokładnie :) Nie ma cos ie odważać - ja bardzo czekam na ten film. Będzie na co popatrzeć. Oczywiscie 3D :)
Ja chadzam często, więc wielki przełom to nie będzie, ale się wybiorę. Zapowiada się perełka pod względem grafiki i efektów, a tego na ekranie mniejszym niż kinowy nie zobaczę.
w tym roku jakoś duzo filmów mi wpada w oko... chyba przez to ,że zaczęłam korzystać regularnie z filmwebu :D
Na Johna też muszę iść :)
5 marca wybieram się na pokaz przedpremierowy. Jestem ciekaw tego filmu od obejrzenia pierwszego trailera. Tak jak czekam na Prometeusza. Po obejrzeniu napiszę co myślę.
ja też chcę! Lubię być pierwsza...
Zabierzesz 3 super-kobietki :>
(Gwaratuję,że przynajmniej jena jest kształtną blondynką ;p)
CC Imax Sadyba. Z checia bym zabrał 3 kobietki ale żona nie bedzie zadowolona :) tatti chciałem Ci wysłać PW ale nie mi nie działa.
Melduję się, idę! Trzeba obejrzeć ten film, w końcu 300 mln zielonych wydali na efekty, więc w byle co by nie inwestowali! :)