Tylu absurdalnych scen w ciągu ok. 1 minuty zapowiedzi jeszcze nie widziałem.
Tylko się uśmiałem i stwierdziłem, że jak mnie popchnie by to obejrzeć to tylko wersję
bezczelnie ściągniętą z internetu. Sorry, ale jak idę do kina albo kupuję na płycie to tylko by
obejrzeć dobry film.
A masz napisane oparte na faktach??? ja widze Sci-Fi to przestan sie czepiac. Poza tym nikt nie każe ci oglądać.
No podziel się z nami? A gwiezdne wojny to oglądałeś? Może Indianę Jonesa, albo Bonda?
Niektórzy nie lubią naciagania praw fizyki itp, wiec nie oglądaja i tyle, a nie sieją zamęt.
Ja tam nie widziałem zbytniego naciągania praw fizyki - bohater mógł się po prostu z jakiegoś tam powodu zmutować i jest nadczłowiekiem. Albo na tamtej planecie jest trochę mniejsza grawitacja i wysokie skoki nie są niczym dziwnym. Można trochę ruszyć wyobraźnią, a nie zaraz jojczyć, nie?:P
zgadzam się :)
Jak by wszystko było takie serio i naprawdę, to po co chodzić do kina?... Czasem trzeba sie oderwać od rzeczywostosci odrobinę!
SciFi zazwyczaj jest mocno umowne :) O czym świadczy juz sama nazwa :) Jak dla mnie nie ma tematu :)))
Oceniając ten film przez taki pryzmat pomyśl ile absurdalnych scen jest we Władcy Pierścieni, Gwiezdnych Wojnach itp. Jak dla mnie zwiastun bomba, bardzo zaciekawił mnie rozmachem, scenerią i klimatem. Jestem pewny że zobaczę go w kinie, bo tylko tam tego pokroju filmy dobrze smakują ;-) Pozdrawiam
Dokladnie :) Poza tym to jest fantastyka :))) a fantastyka ma to do tego, ze jest fantastyczna, czyli odrealniona. Autorowi ksiażki nie mozna zabronić fantazjowania. Tak jak póxniej tworcom filmu :)