PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Zawiastun !!

ocenił(a) film na 8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Rf55GTEZ_E

Jak dla mnie wygląda wyśmienicie

wisniorzech

Może być, spodziewałem się innej drogi, ale zobaczymy cały film, to ocenimy.

ocenił(a) film na 10
wisniorzech

Mnie tez ten trailer zaskoczyl i przedewszystkim zaskoczyla mnie niesamowita muzyka strasznie emocjonujaca i piekna.
Nie wiem czy film tez taki bedzie jak na tym trailerze bo wiadomo ze juz wiele razy trailer byl swietny a film dodupy ;].Ale mimo wszystko bede mial baczne oko na ten film.
Przypomina mi Riddicka.Ale nie mam pojecia o czym wogole ten film bedzie?.

Moze o gosciu ktory zapadl w spiaczke i wyobraza sobie rozne swiaty w roznych okolicznosciach.Jest zagubiony niczym Alicja w kroliczej norze.A najlepsze ze Disney macza w tym palce wiec film nie moze byc raczej kiepski.
Jak narazie najlepszy trailer tego roku.

lavrenzo84

Co to piosenka w zwiastunie?

ocenił(a) film na 7
Snajper_21

Co do wyśmienitości i świetności tego trailer można się sprzeczać.Napiszę tak:rokuje nadzieje...

ocenił(a) film na 4
Snajper_21

Peter Gabriel - My Body Is a Cage, genialny utwór. :P

ocenił(a) film na 8
wisniorzech

Szczerze, to ja się spodziewałem większego skoku jakościowego względem zwiastunu "Księżniczki z Marsa" studia Asylum.
Oczywiście widać znaczną poprawę w kwestiach technicznych - scenografie, kostiumy, efekty. Sęk w tym, że w zwiastunie tej tandetniejszej wersji "Księżniczki ..." wyczułem lekki powiew filmów ery VHS, zaś tutaj bezpłciowość obecnych blockbusterów. "Thor", "Avatar", "Green Lantern", "Książe Persji" - kogo to obchodzi? W gruncie rzeczy zmieniają się tylko scenografie.

ocenił(a) film na 8
Khaosth

Nowy zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?v=nlvYKl1fjBI&feature=player_embedded
Teraz jestem bardziej zachęcony. Jakby więcej pompy i do tego ta muzyka Led Zeppelin. No ale znowu klimat - gdzieś między "Gwiezdnymi wojnami 1", a "Księciem Persji" z tym że po bohaterach i historii niewiele się spodziewam.

Khaosth

Juz niebawem będzie 3 najnowszy zwiastun, taki oficjalny :) Podrzucę :)

Ajsajsbejbe

Koniecznie!!!!! bardzo bym chciala zobaczyc!

AnkaKot

Ja teeeeez!

wisniorzech

Mi tez się wydaje, że będzie niezłe kina sci-fi :)
Ślinka cieknie :)