Co prawda rzadko wybieram się do kina na filmy tego gatunku, ale nie obejrzenie tego filmu w 3D to mogłaby być spora strata. Trailer wygląda dobrze. Film jest efekciarki co dobrze wypadnie w 3D. Do tego wydaję się, że poza stworami, wojnami i różnymi dziwnymi maszynami będzie wzbogacony o jakąś sensowną fabułę. Dlatego dam mu szansę! A nóż okażę się, że przeczucie miałam dobre! :)
3D w kinach jest koszmarne i tylko psuje oglądanie filmu. Zamiast na obrazie skupiam się na tym, ze oczy zaczynają mieć dość po pół godziny. Jednak baaaaaaaaardzo chętnie poszłabym na efekty 3D do IMAXu. :) Szkoda tylko, że mało filmów tam wyświetlają.
Te, które warto obejrzeć wyświetlają ;)
ja byłam na alicji i to była magia! Nigdy mnie tam oczy nie bolą, a tego typu filmy są idealne do 3d :)
dokładnie jeśli film jest dobry, ma sporo efektów to o wiele lepiej wygląda w 3D i to ma swój urok. A jeśli oczy bolą, no cóż, mnie nie bolały więc ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat. Aczkolwiek dobry film jest wart "przemęczenia".
Alicja w Imaxie, przynajmniej w moim przypadku to była porażka, film w 3D, napisy w 2D.. Niem wiem czy tam tak zawsze, ale to był pierwszy i ostatni raz.
Fajni aktorzy poza tym grają :)
Uwielbiam Willema Dafoe :)
Zobaczcie jak on sie potrafi zmieniać - http://www.listal.com/list/actor-willem-dafoe
Ciekawa jestem jak sie wcieli w stwora z "Księżniczki Marsa", której to powieści John Carter jest adaptacją.