John Q.

John Q
2002
7,5 125 tys. ocen
7,5 10 1 125205
6,4 15 krytyków
John Q.
powrót do forum filmu John Q.

Świetny film, naprawdę warty oglądnięcia. Wzrószający i dający do myślenia nad losem biedniejszych ludzi, którym czasami ciężej się żyje ...

Kula_liveguard

Twoja znajmosci dobrego kina jest taka jak twoja inteligencja DNO DNO DNO DNO

ocenił(a) film na 9
Alexander_2

Ale z ciebie kiep koleś, co to w ogole za opinia ? Nic o filmie tylko jakies pierdoly.

PS Film jest zajebisty , widac nie dla takich płytkich kutafonów jak ty.

Miwost

Jak ten film jest zajebisty to tys jest płytkim kutafonem zgredzie wiejski.Jak ten film ci sie podobał to walnij łbem o sciane i napisz to jeszcze raz .Tępy jestes ,ten film jest plytki,nudny, bez napiecia,bez aktorów wogole bez niczego co moze przetyrzymac inteligenta dłuzej niz 15 min przed ekranem ,a ty piszac o nim w samych superlatywach pokazujesz ze pokazujesz ze teletubisie i japonskie seriale sa dla ciebie szczytem filmowych dokonan SIJA ZIOMEK

ocenił(a) film na 9
Alexander_2

HAhaha o qwa , szczyt głupoty ludzkiej osiagnal apogeum . Koles napisal ze film mu sie podobal, ma do tego pelne prawo, a ty jedene co robisz to obrazasz jego inteligencje . Pewnie cfaniaku jedyne co potrafisz to siedziec przed kompem i obrazac ludzi, zrozum, ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i uszanuj to !

Miwost

film płytki? ten film napewno nie był płytki jeśli tak myślisz to niewiem co tu robisz bo na filmwebie siedzą ludzie którzy mają jako takie pojęcie o dobrych filmach, a widąac ty sie do niech nie zaliczasz. ... Aleksanderze

kosmitka_

Nie obrażam jego inteligencji ale jak ktos pisze wzrÓszajacy to mnie serio to denerwuje .Wolnosc wypowiedzi i słowa?? wiec sami sie odwalcie ode mnie ! Jemu/jej sie podoba dla mnie to kicha i gniot.Czy sie nie zaliczam... cóz , wolność słowa robi swoje ,ale mi sie on naprawde nie podobał

Alexander_2

"Tępy jestes ,ten film jest plytki,nudny, bez napiecia,bez aktorów wogole bez niczego co moze przetyrzymac INTELIGENTA dłuzej niz 15 min przed ekranem"

(c)

ocenił(a) film na 9
Alexander_2

Alexander-widzę ze wreszcie wypuścili Cie z pgr-u pod Olsztynem i nawet posadzili przed komputerem-ale odłóż widły zanim napiszesz jakąś opinie na forum...

ocenił(a) film na 10
Kula_liveguard

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! NAPRAWDE COOL!! [JAK WSZYSTKIE FILMY W KTORYCH GRA DENZEL] DZISIAJ O 21:40 W TVN!!!!!!!

Kula_liveguard

Co tu kurde się dzieje? Ktoś wyraża opinię na temat filmu, że jest super itd i ma prawo a jakiś cwel pisze coś co ma celu go obrazic. To jest forum? Mnie ten film się podobał. Nie był dla inteligentów? Właśnie mnie się podobał bo tam gra blondyneczka Pani Anne H. czy jak jej tam i mam smaki na nią. Czyli każdemu coś się spodoba i nie obrażajcie cwele innych bo dupki zawsze pyskują ciekawe czy na żywo potrafiłby jeden drugiemu to samo powiedziec. Dostał by strzała i do domu. Nara pedryle tak się tutaj muszę wyrażac bo brak mi inteligentnych słow i argumentów aby coś więcej napisac. W pracy na studiach wszędzie zdarzają się pyskacze, ale ich trzeba tłumic ciosami w ryja szkoda, że tutaj się tego nie da zrobic.