Amerykański faszysta wyrzyna birmańskich patriotów, ot co. Ukazuje rzekome okrucieństwo żołnierzy birmańskiej armii – że niby cywili mordują, że na miny ich posyłają... A jaka jest prawda? Przecież to nikt inny jak Amerykanie pierwsi stawiali miny. A czy Amerykanie też nie strzelali do ludzi? John Rambo jest ucieleśnieniem tego, co znamy dzisiaj doskonale jako buszystowski terror - sami doświadczamy tego dziś jako naród, na szczęście bohaterski premier Tusk obroni nas przed tarcza antyrakietową, już wycofał naszych chłopców z Iraku. Nie jest przypadkiem, że czwarta część nie powstała w latach osiemdziesiątych - wtedy przecież nie rządził Bush.
Ło ło, łole zabłysłeśś! Długawo myślałeś nad tym postem??? Czy może twoja laska podsunęła ci pomysła?
Wszyscy ludzie powinni się szanować.
Nawet jeżeli Nomis i Saturios są gejami to i tak to dzieci BOŻE.
ja pierdole...Jakis Mojzesz sie nam na FW trafil.... Zbawco ludzi rozkurwionych pociskami i scyzorykiem przez Rambo wybacz nam..
KURWA !!! Czy wam wszystkim którzy tak zniesmaczeni odpisujecie na ten temat załączony przez Nomisa nie przyszło do głowy że to może być żart.
Skoro ty serious man byłeś w stanie uwierzyć że Ja pisze to co pisałem bo tak uważam a tak naprawdę oczywiście robiłem sobie jaja.
ej kolego to nie bylo DO CIEBIE!to bylo wlasnie to osoby zakladajacej ten temat.Zle zrozumiales.
jakies nieporozumienie wyniklo z tego:) mam nadzieje ze juz zostalo to wyjasnione:)moje slowa byly umieszczone w zwiazku z zaparta niechecia do Ramba i oburzeniem ze jest to zabojca ludzi.Podkreslam to nie do Ciebie Wielebny:) akurat Twoj zart zrozumialem.
Ciekawy jestem bo Mi się wydaje że ten cały Nomis sobie jaja robi z tym jak mu było Saturious.
Ja dzisiaj robiłem sobie na śniadanie jaja na twardo, nawet dwa. I wiesz co? Pomyślałem sobie wtedy, że dzieci w Birmie nie mają nawet takich malutkich jajek, a co dopiero takich wielkich jak te moje. A wszystko prze to, że Bush narzuca sankcje, i te biedne birmańskie dzieci nie moga brac jajek do ust.
A może oni są Birmińczykami Polskiego pochodzenia.
Znaczy się ten Nomis i saturious.
Czasami żałuję, że to nieprawda. Chętnie postawiłbym się w roli uciskanego przez jankeski system pseudodemokracji obszarniczej wyzyskującej masy pracujące socjalistycznej Azji. Walczyłbym dzielnie, walczyłbym zapalczywie, z buszystowskim terrorem, który tłamsi ten piękny i niedoceniany w świecie kraj. Chwałą jest ginąc w walce z takimi oprawcami systemu kapitalistycznej opresji jak Rambo. Walka o lepszy byt i infrastrukturę dla Birmy byłaby wspaniałym aktem wsparcia rewolucji światowej, jako wymarzył sobie ją nieodżałowany Towarzysz Włodzimierz Ijlicz Lenin. Kiedy czytałem dzieła tak jego, jak i Towarzysza Dzierżyńskiego, a nawet wczesne, niespaczone jeszcze pisma Towarzysza Trockiego, odkryłem jak wiele satysfakcji może przynieśc marzenie o pięknej wolności i rowności. To marzenie, deptane butem obszarniczego jarzma, nie umiera w sercach tych, którzy nie tylko patrzą, ale i widzą. I to am zalecam drodzy Filmwebowicze - aby w waszych sercach miast sarkazmu i nienawiści, zrodziło się owo piękne marzenie, które pozwoli nam wszystkim uczynic świat wspanialszym, uczynic go oazą pokoju i lepszym domem dla naszych dzieci, a także dla dzieci birmańskich, dziś cierpiących głód i nędzę przez amerykańskie sankcje! To wam, Filmwebowicze, dedykuję słowa Towarzysza Koniegina, który w swoim tomiku wierszy wydanym w 1934 roku pisał:
"Ile jestesmy warci my, ludzie pracy
Kiedym nie pracujemy dla socjalizmu?"
Zastanówcie się drodzy Filmwebowicze, co wy uczyniliście, by świat uczynic lepszym? Czy chociaz wspieracie dzieło odnowy, możliwe jedynie w duchu odrzucenia jarzma kapitalistyczno - obszarniczego systemu opresji imperialnej?
Wydaje mi sie że Nomis że skoro napisałeś takie rzeczy to myślisz chuj..... a nie głową a skoro tak cenisz tych birmańskich patriotów to jedz tam i przyłącz się do nich ale podejrzewam że z twojimi umiejetnościami nadawał byś sie tylko do tego do czego ten komendant potrzebował tego chłopca w baraku.
Saturiou pomyśl w ten sposób a może to żołnierze birmy zabierają dziećią te ich małe jajka i sami je biorą do buzi.
Wtedy wkracza armia amerykańska zabija żołnierzy birmińskich no a dzieci mogą spokojnie jeść swoje jajaka.
kurwa jakbym byl w sytuacji jak ta birmijska ludnosc to modlil bym sie o takiego ramba.Nie wyobrazam sobie tego ze kurwa nie wiem no jem se zupe a tu wpada polska zandarmieria i robi rozpierduche.Wtedy dla mnie moglby wpasc taki amerykanski faszysta i mnie uratowac.Ludzie z tych wiosek w filmie tak samo mysleli.Wiec o co chodzi temu filozofowi dzwigajacemu brzemie okrucienstwa i zla tego swiata??Umrzyj i skoncza sie twoje problemy albo idz oddaj zycie za czyjes zycie jak to w filmie mowila ta Sarah i zrealizujesz sie wreszcie moze.Albo zloz sie w ofierze
Ten temat mnie rozbawił. Nomis trolluje (lub, jeśli nie trolluje, to okazuje swoją ułomność) z epickim rozmachem, a Saturious wkleja cytaty z Czerwonej Książeczki LMAO Zedonga. Azjatycka mentalność przejawia się brakiem empatii i litości wobec drugiego człowieka - połączcie to z nienadzorowaną armią i mamy motywy, przy których rzeź cywilów z Rambo IV to 'Domowe Przedszkole'. Podsumowując temat: Stalin Forever, niszcz jankeski system pseudodemokracji obszarniczej wyzyskującej masy pracujące socjalistycznej Azji, sprzedanie kobiety za miskę ryżu jest AWWW RIGHT!! :D
filmweb powoli zamienia sie w onet
jakis idiota napisze byle glupoty i od razu 100+ odpowiedzi
p.s. dorzucam ci jeszcze jedna zebys sie mogl bardziej rajcowac lamczo ;)
Witam!
Dziękuję. Tak na przyszłość, odnośnie twojej aktywności na forum to należy Ci się pewna sugestia:
http://13k.pl/-/sugestia.php
Nomis Ty tez jesteś prostakiem. Wszystkich tylko przezywasz, nie komentuje co piszesz o filmie tylko jak sie odnosisz do innych.
ludzie przecież to jest zwykła prowokacja :) olać frajera ! on pewnie teraz wali konia przy tych postach by się dowartościować!:)
O, a ten się skąd urwał po ponad 3,5 roku? Ech... Pewnie jakiś kapitalistyczny sodomita...
ni jestem żaden kapitalista a ni żaden komuch puknij się w łeb facio! następny co miesza politykę w film! odbiło ci całkowicie? może napisz ,że jestem wyznawcą pisu albo po! trzeba być kompletnym kretynem by mieszać jakiś film akcji do polityki! co ma piernik do wiatraka?
Żaden kapitalista, ni żaden komuch... Czyli jednak sodomita. Miałem rację. Jak widać, Rewolucja zawsze zwycięży.
chłoooopie... lepiej siedź w domu i wyplataj koszyki, czy ch*j wie co tam robisz, a losy świata zostaw innym. Gdyby tacy jak Ty mieli więcej do gadania to świat może byłby bardziej spokojny, ale ludzie nigdy nie ruszyliby z miejsca, bo byliby za bardzo osrani, żeby wyjść z jaskiń