John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Rambo i działko ... )

użytkownik usunięty

Prawda jest taka, że cały film był pretekstem by pokazać jak Rambo robi innym z dupy Jesień Średniowiecza za pomocą działka. Tyle w kwestii tego filmu, reszta była tylko po to, by dojść do tej sceny i jakoś po niej skończyć film. Klimatu 0. Ale, że jest rozpierducha, to dam 4. Niestety, do innych części sporo mu brakuje, choć może nie są to jakieś arcydzieła, jednak tamte części swojego czasu były grube. Do dziś zresztą miło mi się ogląda je, żeby nie było, że jestem ANTY - RAMBO. :P

ocenił(a) film na 8
alutka888

a czy ja sie wsciekam ? chcialem grzecznie wytlumaczyc dlaczego ten film jest czyms wiecej niz bezsensowna jatka. ale kolega stwierdzil, ze napisalem stek bzdur, jestem idiota i nie mam o niczym pojecia.
wiec sama widzisz z kim mialem do czynienia.
fajnie, ze starasz sie wytlumaczyc sytuacje, pewnie pa martini zaraz Cie pochwali :)

przynajmiej moglem sie troche posmiac ze skrzywienia umyslowego drugiej osoby. wiem, ze to nie ladnie, ale jednak.

ocenił(a) film na 9
damian_filmweb

Spoko ja tam wolę zwykłą wymianę zdań :D ale co do Rambo to mamy podobne zdanie = dla mnie ten film to też coś więcej niż bezsensowna jatka :)

ocenił(a) film na 8
alutka888

i od razu widac, ze rozumiesz drugie dno tego filmu. to nie typowe kino akcji z ktorym rambo jest tak czesto mylony. :)

ocenił(a) film na 9
damian_filmweb

Tak, w tym filmie mamy dużo styczności tak naprawdę z psychiką Rambo, z psychiką żołnierza. Pod przykrywką ostrej jatki jest ukryte coś zupełnie innego. Tylko trzeba umieć to dostrzec :)

użytkownik usunięty
damian_filmweb

no cóż, nad stanem swojej psychiki damianku sam się zastanów, nigdzie nie napisałem, że jesteś idiotą, ale trudno. skoro tak uważasz niech tak będzie. zresztą co można myśleć o gościu, któremu napisałem, że kończę z nim dyskusje, a on dalej jakieś głupoty na mój temat pisze. chyba trzeba mieć coś z głową, niestety, może po nocach ci się śni, że mam inne zdanie i nie możesz tego zdzierżyć i dajesz tu upust swojemu szczeniackiemu zachowaniu wypisując uszczypliwe uwagi na mój temat. wyjdź na podwórko, pobiegaj, spotkanie betonowego słupka z twoim czołem dobrze ci zrobi. jak koleżanka napisał, i słusznie, każdy ma i może mieć swoje zdanie. ja to rozumie, ona też, ty chyba nie. popisz sobie jak chcesz jeszcze trochę tylko zmień repertuar. hipokryta, pajac, bufon, ćwierćmózg, dzieciaczek i odwracanie kota ogonem już mi się przejadło, trochę ubogi zestaw jak dla mnie, może w pyskówkach z innymi w innych tematach tego forum jest on dobry. widzę, że bardzo go lubisz. a co kwestii kto zaczął ten bajzel, to przeczytaj sobie 2 post. to jest twój post, gdzie się do mnie dochrzaniasz pisząc, że jest żałosne to co napisałem, więc nie bredź, że taki jesteś poszkodowany i ja ci ubliżam. ilość twoich wyzwisk w porównaniu do moich 2 czy 3 jest niczym, twoich było chyba z 12. ale jak ktoś tak tylko potrafi się wypowiadać to szkoda mi go. pa trollu, znasz hasło, nie karmić trolla? chyba znasz. adijos i żegnam ozięble.

ocenił(a) film na 8

jestes hipokryta, wiec bede to pisal w kolko. juz sie ze mna zegnales, wiec dlaczego dalej do mnie piszesz ? strzelasz sobie w stope po raz kolejny. a dzieciaczkiem to tez pewnie jestes.

ty piszesz o moim szczeniackim zachowaiu ? jestes chory ? czlowieku zobacz co wypisywales i wypisujesz na moj temat to moze cos ci sie rozjasni w tym pustym lbie. nie mam zamiaru kopiowac twoich nedznych wyzwisk i obelg rzucanych pod moim adresem.

jestes osoba niezrownowazona psychicznie. w pewnym momencie zapominasz jakiego robiles z siebie idiote kilka postow wyzej. piszesz, ze nie umiem sie wypowiadac, a ja sie pytam: czy ty naprawde jestes chory czy tylko udajesz ? nie wiem jak inaczej okreslic stan twojego umyslu. koles, ja chcialem cos ci wyjasnic, ty zaczales sie sapac i napinac, a ja po czesci odpowiedzialem tym samym - z jedna roznica, to nie sie kompromitowalem. chociaz juz sam fakt tego, ze wdalem sie w ,,dyskusje`` z kims takim, stawia mnie w zlym swietle.

polecam ci przeczytac swoje wlasne posty, pomyslec, jeszcze raz pomyslec i w koncu dac sobie spokoj.

ocenił(a) film na 8

a jednak dam tutaj krotka liste twoich zalosnych wypocin. teraz juz nikt nie bedzie mial watpliwosci co do ciebie. poziom jaki tu reprezentujesz przebil dno... tak, tak teraz czekam na moja liste, pewnie nie odpuscisz.

Nie chce mi się z Tobą gadać pajacu, napinaj się dalej tylko se spodni nie obsraj.

ehhh.... szkoda gadać. miałeś się już nie odzywać, no ale widzę że lubisz mędzić, ten typ tak ma, nie może znieść, że ktoś ma inne zdanie to truje gdzie się da (pomijam inne tematy gdzie się namiętnie udzielasz przy okazji tego filmu). Dam Ci dobrą radę. Weź sobie załóż własny temat i tam wciskaj innym swoje dyrdymały. A co do mojego systemu oceniania to się zwyczajnie odpier...., g... Cię powinno interesować kto jak ocenia.

nie będę też podawał argumentów bo dyskusja z tobą jest jałowa. jesteś bucem i tyle

żenada i tyle. poziom dzieciaka

musiał czytać więcej twoich bzdurek pisanych moralizatorskim tonem.

z ciebie też lamo.

Olewam cię synu sikiem pająka

w końcu bycie trollem do czegoś zobowiązuje.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

no, w porównaniu to twoich bluzgów to faktycznie jest coś. bardzo cię zwyzywałem. to i tak się ciesz, że tylko tyle ci napisałem. bufon, ćwierćmózg, upośledzenie umysłowe, buc, itp. - i kto tu robi syf i bluźni. ogarnij się. ty się umiesz wypowiadać .... no comment. "już sie ze mna zegnales, wiec dlaczego dalej do mnie piszesz ? strzelasz sobie w stope po raz kolejny. a dzieciaczkiem to tez pewnie jestes." - powtarzasz się. ja skończyłem dyskusję, ty raz piszesz mi stek bluzg w odp na to., drugi raz pisząc do koleżanki bredzisz coś o moim upośledzeniu. i kto tu się do kogo przypiep .... rzył?. jakbyś miał trochę kultury to byś uciął temat i tyle bo chyba ci piszesz, że się wycofałem. ale nie masz. to ci odpisałem co o tobie myślę. naprawdę mi się z tobą nie chcę gadać. daruje sobie z tobą dyskusję bo i tak pewnie napiszesz znowu jakieś duperele na mój temat. a co kwestii wyjaśniania to: ty nie chciałeś mi nic wyjaśnić. ty twierdzisz, że wiesz najlepiej wszystko i zaraz się wymądrzasz. jak ktoś ma inne zdanie to byś go zamęczył i tyle. zresztą widać to, bo już musiałeś dać 2 posty w odp. widocznie jeden ci nie starczył by dać upust swojej frustracji.

zgodnie z życzenie dam sobie spokój, na prawdę nie mam zamiaru tracić więcej szarych komórek na kogoś takiego jak ty. wracaj robić bydło do innych tematów, które już zdążyłeś zasyfić.

ocenił(a) film na 8

hahah czytajac twoje posty naprawde nie moge przestac miec wrazenia, ze gadam z psycholem. ty mi tu o kulturze mowisz ? zastanow sie co piszesz.

no tak ja sie wymadrzam. jesli czegos nie zrozumiales to grzecznie napisalem o co chodzi, ale nie ty nie jestes w stanie dopuscic do tego, aby ktos mial inne zdanie w twoim temacie - to jest chore, tak jak ty. zaczales z bluzgami, to ci odpowiadam z bluzgami i skoncz sie usprawiedliwiac, bo marnie ci to idzie.

polecam ci zaczac uzywac mozgu.