John Wick 3

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2019
6,7 74 tys. ocen
6,7 10 1 74393
6,9 42 krytyków
John Wick 3
powrót do forum filmu John Wick 3

Niby wszystko ok, film zrobiony z lekkim przymrużeniem oka - sceny walk w kilkukrotnym strzałem w ten sam łeb to raczej przesada, ale ogólnie jakoś tak zmęczony byłem po seansie. Jedynie Marc Dacascoss według mnie odnalazł się idealnie w klimacie filmu, reszta chyba troszkę słabiej niż w poprzednich częściach. Ale sceny walk nakręcone świetnie, gdyby nie karta unlimited to pewnie bym żałował wydatku na bilet, a tak to w sumie warto się wybrać choćby dla samych walk

ocenił(a) film na 7
karatetygrys

Zabrakło klimatu i soundtracku ! za duzo napie...niektóre sceny wygladaly jak w Call of Duty,gdzie oskryptowani wrogowie wybiegali w liczbie nieskonczosci,czyli ilu John by nie zabił to i tak pojawią sie nowi do odstrzału.Najlepsza strzelanina to ta z Halle Berry i psami w Maroko,ale pakowanie po 5 headshotów kazdemu z osobna to juz przesada.Fabuły praktycznie zero ! John musi tylko uciekac i rozwalac wszystkich którzy stana mu na drodze i tyle z fabuły.Tak jak muzyka w pierwszej czesci budowała klimat i atmosfere,tak tutaj praktycznie jej nie było.Keanu w swietnej formie jak na swoje lata,ale walk wrecz było zdecydowanie za duzo i nużyły juz pod koniec.