John Wick 3

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2019
6,7 74 tys. ocen
6,7 10 1 74361
6,9 42 krytyków
John Wick 3
powrót do forum filmu John Wick 3

Co sądzicie o ostatniej scenie z Winstonem? Uważam, że Winston nie chciał zabić Wicka tylko dać mu szansę... Po raz kolejny zresztą :-)

ocenił(a) film na 6
martinb84

W sumie to wcześniej nie myślałem o tym, mimo że sama scena wydawała mi się właśnie mało realistyczna tzn. mam na myśli to, że strzelając do Wicka coś słabo strzelał, a przynajmniej nie na tyle dobrze żeby właśnie go zabić :> Więc zdaje się, że możesz mieć rację.

Znalazłem na youtubie ciekawy filmik odnośnie tejże właśnie teorii:
https://www.youtube.com/watch?v=O-FBVVbqOrg

Wszystko się logicznie układa, a całą tezę potwierdzają chyba słowa Charona jakie wypowiedział do Winstona po całej akcji, czyli 'well played, sir' :)

ocenił(a) film na 8
martinb84

Myślę, że mogła to być ustawiona akcja :)

martinb84

ustawka - Wick i Winston to kumple, w 4 części będą znowu współpracować :)

ocenił(a) film na 6
ciupek1990

Bankowo, chociaż dziś zostałem wyśmiany przez kolegów z którymi bylem na seansie, ale kazałem im poczekać do następnej części :P

ocenił(a) film na 8
martinb84

Jakoś nie sądzę że to była ustawka, widać nawet na końcu filmu jak on i król są lekko mówiąc wkurzeni na rade i jestem pewnien na 99% że John wick w 4 odsłonie będzie zabijał członków rady

użytkownik usunięty
martinb84

to była ustawka żeby przed tą paniusia wyglądało realnie...
winston na pewno bedzie chcial sie zemscic za to co ona chciala zrobic z continentalem.
wg mnie winston johna traktuje lepiej od innych i pobłaża mu bardziej niz komukolwiek co idzie zaobserwowac od 1 czesci