John Wick 4

John Wick: Chapter 4
2023
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 62169
7,9 51 krytyków
John Wick 4
powrót do forum filmu John Wick 4

Ile nasz ten Jonh Wick musiał poturbować ,ile po wystrzelać naboi by zabić tuzin zły ile ciosiów zadać by sie uwolnić i by wszyscy najlepiej pocałowali go tam gdzie słońce nie dochodzi by on mógł wreście poprostu odechnąć .Mowią że John Wick 4 to najlepsze kino akcji i ja tu się zgdzam .
Ja bym dodał że nawet nie tylko jak KIno Akcji bo sam w sobie film i jego założenie jest ciekawe świat zabójcow jakiś klanów którzy mają swoje zasady jakieś kodeksy i to jeszcze z prawdawny lat .W Multikinach byly maratony John Wick by być świeżo ze wszystkim wątkami i chociaz zdarza mi się być na maratonach nocny horrorach .Tylko tu każdy inny nawet jak się uśnie czy przyśnie .to nie ma tej ciągłości.
A tu jest inaczej tu jednak trzeba tą całą noc być przytomny a oglądac prawie 3 godz seans ok 2-3 w nocy to już moze sama waka ze sobą dlatego zrezygnowalem z maratonu .Wiec nie szłem tak dobitnie przygotowany na film .Jak pisałem Jonny upada daje kopiaki łamie kończyny precyzjne strzela godny ma sobie przeciwników ,ale tu najmocniejszą sceą akcji są ich mniejsca gdzie się odbywają w jakich nie samowity sceeiach w klubie pełny ludziach w jakimś transie .Osobiscie czekalem czy ktoś z bawiący się skapnie ze jden drugiego chce zabić.
Scena między lustrami no i moja ulubiona Waka na ulichach Berlina .Tu gdzieś jadą auta ,a tu jedna wielka nawalanka .Ogólnie Jonny Vick ma piękne scenografie ,zdjęcia.Jonny Wick mówiać krótko jest zajebiście .8/10