John Wick 4

John Wick: Chapter 4
2023
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 62158
7,9 51 krytyków
John Wick 4
powrót do forum filmu John Wick 4

Najpierw wyszła trójka co teraz emitują w polskich kinach a od razu już słychać o czwórce ciekawe co w tej kolejnej części wymyślą i czy coś z tego będzie jestem pod wrażeniem że to już nie będzie to samo co w poprzednich częściach wiadomo że Keanu Reeves ma 55 lat rocznikowo co tu się dziwić

ocenił(a) film na 7
ebmr

Ja właśnie po zobaczeniu końcówki 3 części pomyślałam, że to wstęp do 4. A tu proszę faktycznie.

ebmr

O ile 3jka zbytnio nie weszła w moje gusta, o tyle scenariusz mówił sam za siebie - będzie John Wick 4.
Rocznikowo nie rocznikowo, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, daja rade, Keanu da na 120% ;-)

ocenił(a) film na 8
ebmr

Zobaczyłem 2 dni przed obejrzeniem trójki, że wychodzi czwórka. Myślę ,,Pfff. Myślałem, że to jakaś dobra trylogia będzie, a tu 4-tą część dorzucajo.” Po obejrzeniu trójki, uważam, że umrę z oczekiwania na 4 część. Ci ludzie robią takie cliffhangery, że głowa mała :)

FilmWebUser9999999

Czwórka powinna być zamknięciem historii Wicka, uwielbiam tą postać tak samo jak Kijanu riwsa ale więcej niż 4 części grozi rozdrobnieniem i utratą świeżości

mikolaj15

pewnie będzie zamknięciem serii ale fajnie by było jak Halle Berry rozwinoła swoja historie, np: jak pomógł jej Johny i jak stała się menagerem hotelu

kryka0

Wolałbym bardziej spin off-a z nią oraz spin off-a w jaki sposób John Wick został Johnem Wickiem. Uniwersum ma potencjał na wiele dobrych filmów

ocenił(a) film na 8
mikolaj15

Uważam, że wszystkie postacie, tak jak teraz są tajemnicze i nam kompletnie nieznajome, tak pozostać powinno, bo wprowadza to (według mnie) bardzo fajny klimacik. Zgadzam się, że 4-ta część powinna być ostatnią i najlepszą częścią, a wtedy można zostawić widza ze zdrowym niedosytem. Nie powinniśmy się dopychać spin-offami, ani kolejnymi częściami, bo się tylko zawiedziemy, albo po prostu będziemy czuli, że mamy dosyć. Dla mnie- 4 części, zamykamy temat, a John Wick zostanie zapamiętany jako człowiek mit, legenda.

FilmWebUser9999999

Tylko że już w 2017 mówiono że spin-off powstanie ;) - https://www.filmweb.pl/news/Znamy+nowe+szczeg%C3%B3%C5%82y+serialowego+spin-offu +%22Johna+Wicka%22-123620

John Wick były główną postacią serialu, wiec zapewne nadal były dość tajemniczą postacią.

ebmr

wejdź sobie na YT i sprawdz jak się przygotowywał do roli na strzelnicy
mimo swojego wieku gość jest w bardzo dobrej formie i kondycji

kadim_filmweb

I to strasznie dobrej;)

Msk92

Keanu jest nieśmiertelny.