Tak niedobrego filmu dawno w życiu nie widziałem. Jeśli jeszcze przez 15 min patrzyłem na ujęcia robione z rozmachem to późniejsza strzelanka kompletnie mnie rozczarowała. Poszedłem do kina ze względu na wysokie oceny krytyków na FILMWEB'ie. Rozumiem, że krytykom zapłacono za wysokie oceny filmu, żeby zwiększyć sprzedaż. Wyszedłem wcześniej pograć sobie w Quecke'a, tam coś mnie może zaskoczyć.
W stu procentach się zgadzam. Ocena i recenzje to jest jakiś nieśmieszny żart, a co najlepsze, nie tylko na Filmwebie dzieją się takie rzeczy. IMDb, naEkranie, RT na wszystkich tych portalach oceny od recenzentów jak i od użytkowników są podkręcone w kosmos. Pierwszy raz widzę coś takiego.
Nie tylko krytykom. Nam tu za zakładanie alterkont i wystawianie 10-tek trzepią grubą kasę idącą w miliony, typie, jak w Żonie Łiku zupełnie. Na dodatek Wysoka Rada w większości państw trzęsie mediami społecznościowymi, stąd ocena taka a nie inna. Jeszcze nie skumałeś? TO JEST SPISEG kriminal anderłorldu
Dzięki zajarzyłem! Spisek biednych filmoznawców łaknących grosza za fake'owe recenzje. Tłum nabijany w butelkę, żeby recenzent dostał bilet free i popcorn w kinie na pokazie przedpremierowym. Boże wybacz im bo nie wiedzą co czynią.
Po prostu nie rozumiesz istoty kina i jego różnorodności. To jest film w formie spektaklu i w tym tkwi jego moc.