Serio, to miał być jakiś film? Cały czas to samo - strzelanie, bieganie, krzyki, krew... Bez żadnej historii, bez żadnego sensu. I to wszystko w niesamowicie nierealistyczny sposób! Już nie mówiąc o tym, że ta cała akcja była tak przesadzona, że aż szkoda słów. Co, myśleli, że zwiększenie ilości eksplozji i strzelania zrobi ten film lepszym? Człowiek ma wrażenie, że scenarzyści zrobili to, bo nie mieli już żadnych pomysłów na fabułę.
A co do tej gry, którą uwielbiam - League of Legends - to ta akcja w filmie to była jakieś dziecinne porównanie. Tam w grze toczą się prawdziwe bitwy, z tą różnicą, że mają sens i strategię, a nie są tylko bezsensowną wydmuszką, jak w tym filmie.
No i w ogóle nie rozumiem, co w tym filmie takiego wspaniałego, że wszyscy krzyczą "Wow, John Wick 4!" Ja nigdy nie widziałem poprzednich części, ale już po tym seansie nie mam zamiaru tego nadrabiać. To naprawdę był stracony czas i pieniądze.
Bezsens isc na czwarta czesc nie widzac wczesniej choc jednej czesci poprzedniej.
Dlaczego oglądasz filmy z serii, nie oglądając poprzednich części? To sprawia, że widzisz ten film w sposób jednowymiarowy. Nie drażni Cię że nie rozumiesz po drodze o co chodzi z tym czy z tamtym? Ogólnie JW taki jest, nie sprawdziłeś i teraz zawiedziony jesteś. Skoro losowo wybierasz filmy to będziesz losowo trafiać w swój gust.