Jeśli Don nakręci piątą część "Phantasmu" i zrobi ją w takim stylu jak ten film - obejrze z przyjemnością.
Ten film jest powalony w kazdym możliwym znaczeniu tego słowa. Don Coscarelli naprawde zna sie na robieniu tego typu filmów. Mamy całkiem niezłą dawke humoru, historie która ani troche nie traktuje sie poważnie i pogłębiajacy sie mindf*ck co lepsze, od pierwszej sceny. Dosłownie. Film może nie dooglądałem do końca, ale mogę go polecić każdemu kto szuka odmóżdżającej i mocnej rozrywki. Dziwi mnie że osoby poniżej napisały że ten film jest nudny. Serio? Wszystko można powiedzieć o tym filmie, ale napewno nie że jest nudny.
Oczywiście że nie jest nudny:) Jak może być nudny pies prowadzący samochód, latające po pokoju wąsy, czy podróze po innych wymiarach?:D
Oglądałem ten film około 6 razy i za każdym razem się nie nudziłem tylko świetnie bawiłem;))
Jak lubisz powalone filmy zobacz sobie nagi lunch. W zupełnie innej konwencji nakręcony ale genialnie absurdalny:D
Ogladałem Nagi Lunch - arcydzieło
W komentarzach na filmwebie wszyscy pisali że ten "John.." jest nudny, dlatego musiałęm o tym wspomnieć.