PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596885}

John ginie na końcu

John Dies at the End
2012
5,9 6,7 tys. ocen
5,9 10 1 6725
5,6 8 krytyków
John ginie na końcu
powrót do forum filmu John ginie na końcu

zróżnicowany scenariusz

użytkownik usunięty

pierwsza połowa (do sceny w przyczepie) interesująca, pełna oryginalnych pomysłów, trzymająca tempo
druga część filmu znacznie gorsza, kiepskie dialogi i efekty

ocenił(a) film na 5

Mhm, zgadzam się! Pierwsza połowa ma jakiś pomysł, który zamiast zostać rozwinięty w dalszej części, to zanika, a pojawia się... właściwie nie wiadomo co.

ocenił(a) film na 6

Popieram, początek filmu wywarł na mnie pozytywne wrażenie ale z czasem to wszystko upływało i upływało aż odechciewało się oglądać.
Tak, jak by ktoś miał świetny pomysł i na tym pomyśle się zakończyło.

ocenił(a) film na 3

Mam podobne odczucia, w drugiej połowie zdecydowanie coś poszło nie tak. Niespójny scenariusz i głupkowate sceny, które miały być śmieszne, ale nie śmieszyły wcale.

ocenił(a) film na 7

Pierwsza połowa bardzo oryginalna i pomysłowa.Natomiast w dalszej części jakby tych pomysłów zabrakło i zrobił się przewidywalny film klasy B.

ocenił(a) film na 8
hybrid_stigmata

Nie potraficie pojąć tego że druga część filmu, jest po części pokazana oczami człowieka po sosie sojowym... To co widzicie, te absurdalne rzeczy jak gadanie do hot doga itd to jest już fazka po sosie

użytkownik usunięty
Skillet

hahaha xD zrozumcie jedną rzecz- film nakręcono na podstawie książki, która jest o wiele bardziej niedorzeczna chwilami ;) btw mi w tym filmie brakuje tylko przeróbki piosenek, w tym "loosing my religion" którą Dave słuchał w radiu po wzięciu sosu xD