Johnny English Reaktywacja

Johnny English Reborn
2011
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61218
4,8 13 krytyków
Johnny English Reaktywacja
powrót do forum filmu Johnny English Reaktywacja

Naprawde jedyne do czego można się przyczepić to niektóre momenty ,które były przewidywalne ;] ,ale reszta spoko naprawde ;D daję solidną 7 ! Polecam :) !

ocenił(a) film na 1
robert9000

a ja nie polecam , żałosna komedia z dziwnym humorem ....1/10 Atkinson upokorzył się do reszty już a Anderson sięgnie dna jeżeli będzie grała w takim czymś ....

ocenił(a) film na 7
robert9000

całkiem śmieszna komedyjka a odprężenie i rozluźnienie :) troche głupawa ale spoko

ocenił(a) film na 7
robert9000

zgadzam się. Fajna sympatyczna komedia - dużo nawiązań do Bonda, dlatego jak ktoś jest w temacie to fajnie się oglądało choć momentów gdzie można było wybuchnąć śmiechem było dużo mniej niż w pierwszej części. Najbardziej mnie rozwaliła scena z krzesłem :D przejajcarska. Mimo było oglądnąć Agentkę Scully ponieważ od czasów Archiwum X nie miałem okazji zetknąć się z produkcją z Jej udziałem. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
jaffat

Świetna komedia, Atkinson dowodzi że jest świetnym komikiem. Film ogląda się świetne ani na chwilę się nie nuży, może dla niektórych jest słaby i banalny ale dla mnie jest to świetna odskocznia od poważnego kina. Pozwalająca się zrelaksować i przy tym świetnie się bawić. Film z całą pewnością zasługuje na mocne 8.