Johnny English Reaktywacja

Johnny English Reborn
2011
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61218
4,8 13 krytyków
Johnny English Reaktywacja
powrót do forum filmu Johnny English Reaktywacja

kiepsko

ocenił(a) film na 3

film masakra, tak jak lubię Jasia Fasolę i w miarę pierwsza część była, tak ten film był
tandetny, nic mnie nie rozbawiło, nic ! kolejny film robiony dla kasy

ocenił(a) film na 4
LadyGodiva

nie przesadzajmy że nic - bo scena z fotelem (na spotkaniu z premierem) czy numer z rozporkiem jakiś tam uśmiech wywołały - ale takich numerów powinno być kilka w każdej minucie filmu a nie dwa czy kilka na cały film ...strasznie się wynudziłem - ogólnie słabizna i mdłości...

ocenił(a) film na 3
ddiiaarr

byłam już tak poirytowana tą miernotą, że moje nastawienie z minuty na minutę co do tego filmu było coraz gorsze, stąd może nie potrafił mnie już bawić. uśmiech był raz na początku, gdy Johnny ciągnął kamień swoim przyrodzeniem ;p tak jak mówisz takich numerów powinno być o wiele więcej i o wiele częściej.

ocenił(a) film na 7
LadyGodiva

To nie jest Jas...ani zadna Malgosia...inna jest tematyka filmu.
To miala byc parodia bonda i nawet wyszla...na pewno lepsza,niz marna jedynka,gdzie mocna byla tylko jedna scena. Prosze na przyszlosc nie sluchac i czytac opinii,bo kazdy ma swoj humor,albo chumor.

ocenił(a) film na 3
SteveSiedem

co nie zmienia faktu, że dawno nie oglądałam tak kiepskiej "komedii" bądź "parodii"

ocenił(a) film na 7
LadyGodiva

Widze,ze nadwyrezane genitalia sa smieszne dla Ciebie...wiec proponuje ,,Swiat wedlug kiepskich''...milego ogladania...

ocenił(a) film na 3
SteveSiedem

a z czego to wnioskujesz ? bo ani ten film a tym bardziej świat wg kiepskich nie jest w moim guscie

ocenił(a) film na 3
LadyGodiva

nie no sorry ! poziom pozostałych żartów w tym filmie był rzeczywiście tak wyszukany i wysublimowany, jakże tak chamski żart dotyczący genitaliów mógł mnie rozbawić.

ocenił(a) film na 7
LadyGodiva

Kazdy ma swoje odczucie i wyczucie...mnie bawily momenty tepego okladania krolowej taca,czy duszenia babci...
Nie lubie zabarwienia erotycznego w zartach...i tyle. Ocena to sprawa widza. Film mocno naciagany,ale jesli juz jedynka musiala powstac,to 2 nie razi...nie oceniam tego filmu jako scen,bo to nie bean...smacznego jajeczka:)