Johnny English Reaktywacja

Johnny English Reborn
2011
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61218
4,8 13 krytyków
Johnny English Reaktywacja
powrót do forum filmu Johnny English Reaktywacja

Niestety według mnie druga część to kibel. Oczywiście jest kilka scen gdzie można się
uśmiechnąć (nie mylić z uśmiać) ale całość do bani.
W pierwszej części coś się działo a po drugiej został mi niesmak i niedosycenie z powodu
braku łez ze śmiech. A chyba tak powinno być oglądając komedię.

ocenił(a) film na 8
tuptek417

Tak bywa jak się nie ma poczucia humoru.

"W pierwszej części coś się działo a po drugiej został mi niesmak i niedosycenie z powodu
braku łez ze śmiech. A chyba tak powinno być oglądając komedię."

W ogóle przeczytałeś co napisałeś?:D Bez sensu.

raggan

niunia, posłuchaj, biorąc pod uwagę że wsyzstko oceniasz między 8 a 10, to ja ci współczuje, i jeszcze śmierdzi od ciebie trolownią UIP

ocenił(a) film na 7
tuptek417

tuptek417 - miast odpowiedzieć na pytanie, kontrujesz nieudaną ripostą. To mi podchodzi pod trolling. ;) I zgadzam się z koleżanką - to, co napisałeś nie ma ładu i składu. Przeczytaj dwa-trzy razy i zastanów się, co piszesz. Bynajmniej nie chodzi o sens (bo to jeszcze w stanie jestem zrozumieć), a poprawność.

A co do raggan, ma prawo oceniać filmy jak jej się rzewnie podoba. W końcu żyjemy w wolnym kraju...
Co zaś do samego filmu, to jedynka była kapitalna, więc na Reborn koniecznie muszę się wybrać. Obym się nie zawiódł, ale ten aktor jest fantastyczny (jak i Jim Carrey)!

ocenił(a) film na 10
Vantag3

kozak film, kozak aktor

ocenił(a) film na 8
tuptek417

Współczujesz, że oglądam dobre filmy? Dzięki:D
Swoje wynurzenia na temat moich ocen filmów przedstaw, proszę bardzo, ale wcześniej daj mi możliwość porównania ich z własnymi, co?

A tak poza tym, to nie ma jak zarzut o trollowanie od kogoś, kto nie udostępniając swoich głosów (dzięki czemu nie można sprawdzić na ile i czy w ogóle ocenił film) zakłada nowy temat (mógłby się wypowiedzieć w innym) rozpoczynając go słowami "Niestety według mnie druga część to kibel".