PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645975}

Joker

Wild Card
2015
5,8 28 tys. ocen
5,8 10 1 28024
5,2 6 krytyków
Joker
powrót do forum filmu Joker

Film dobry

ocenił(a) film na 7

nie porywający,ale to udana produkcja. Ciekawie opowiedziana historia,sceny walk(jak zawsze u Jasona)też bardzo dobre. Dlatego warto

użytkownik usunięty
Gladiator1000

stary, jaka historia? w tym filmie nie wiadomo jaka jest ta głowna historia.

SPOJLERY!!!!

wpierw myślałem że będzie przekręciarzem, potem myślałem że przez pomoc tej dziewczynie narobi sobie problemów i wygrzebywanie się z nich będzie głównym wątkiem, potem że on jej pomoże a ta go specjalnie w coś wpieprzy, potem że ja zabije i będzie się na maksa mścił, potem się pogubiłem z z historią tego bogatego chłopaczka, potem główny bohater się okazuje hazardzistą, później wpada ekipa od zemsty rozwala ich w 2 minuty i film się kończy.

ni ch-ja nie wiem o czym ten film miał być, a szkoda bo Statham się w takich rolach sprawdza doskonale.

Za realizację, sceny walk itp można by te 5 dać, ale nie wiem czy jakoś szczególnie warto to oglądać i nie pisz że ciekawie jest opowiedziana historia.

;)

ocenił(a) film na 7

Spojlery
Nie no,nie było tak zle z tą historią. Zaskakująca była np pierwsza scena. Już myślałem,że Jason będzie tym złym a tu prosze... Wszystko było ustawione. Laska co prosiła Stathama o pomoc wpieniała,to fakt,ale po za tym oglądało się przyjemnie. Wprawdzie daleko temu filmowi do innych produkcji J.S,ale nie był to stracony czas. Przynajmniej dla mnie

użytkownik usunięty
Gladiator1000

Dlatego tobie sie podobal a mnie rozczarowal. Od pierwszej minuty wiedzialem ze sa w zmowie zeby ten mogl wyrwac dupeczke.

ocenił(a) film na 7

Heh ja tego nie przewidziałem :) Ciekawe co Jason pokaże teraz na fast and furious 7

użytkownik usunięty
Gladiator1000

Duzo nie pokazal :/ ale to n8e jego wina bo scenarzysta zrobil z niego szwarc charaktera rodem z filmow klasy B, albo bajek dla.dzieci.

ocenił(a) film na 7
Gladiator1000

Ludziom się nie podoba bo nie jest tak cukierkowaty jak Parker ,Transporter,Koliber,Blitz czy Protektor
Joker jest bardziej poważny i dlatego niektórzy mają zbrzyd