PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451428}
5,3 20 tys. ocen
5,3 10 1 19688
3,1 17 krytyków
Jonah Hex
powrót do forum filmu Jonah Hex

Megan Fox

ocenił(a) film na 5

i pomyslec ze Megan Fox dla tego filmu zeby sie rozwijac aktorsko zrezygnowala z roli w transformers

użytkownik usunięty
kuzynelvisa

Musze Cię zmartwić ,ale Megan Fox została wyrzucona z transformersów ,bodajże za strojenie fochów.

ocenił(a) film na 5

"oficjalnie" podała ze sama zrezygnowała ,a tak pozatym to bardzo alo to bardzo mnie zmartwiłes

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
karaskiew

Te karaskiew z miasta łodzi ,zajmij sie lepiej sprzedawaniem kradzionych biletow na allegro

ocenił(a) film na 10
karaskiew

Szczerze to Megan nie jest boginią żeby za nią płakać, nie dorasta do pięt takim aktorkom jak choćby Kate Beckinsale czy Charlize Theron o Meryl Streep czy Glenn Close nie wspominając, można się uczepić wieku ale jest wiele aktorek w jej wieku które są lepsze.

Mateo_SF

Może i ciało ma boskie ale zdecydowanie jako aktorka jest przeciętna. Więc nie ma co tu porównywać ją do wyżej wymienionych aktorek. Szczerze mówiąc potrafi przyciągnąć uwagę widza swoim ciałem ale wygląd to nie wszystko ma zbyt małe doświadczenie, może kiedyś się rozwinie aktorsko kto wie, jak narazie to max co mogę jej dać to 5/10 .

ocenił(a) film na 7
impaler1

Porównała Bay'a do Hitlera to się doigrała. Jednakże, podobała mi się w tym filmie. Potrzebna była, za przeproszeniem, ładna dupa i się znalazła.

użytkownik usunięty
Elzowczyna

Wszyscy wiemy jak bardzo Spielberg 'uwielbia' Hitlera, więc nic dziwnego czemu Fox zabrakło w obsadzie TF3.