Gdyby nie in vitro nie miałabym córeczki. Obejrzenie filmu opowiadającego historię powstawania in vitro jest czymś niesamowitym. Kocham ten film <3
Wydaje mi się, że bardziej oceniłaś emocje i uczucia, które u Ciebie wywołał i historię jako taką, niż sam film:) Jest świetny, ale obiektywnie, to trudno mu dać więcej niż 7, ja sam dałem 8 z podobnego względu. Ale doskonale rozumiem „zawyżoną“ ocenę i absolutnie się nie dziwię. Gratuluję córeczki! :) Pozdrawiam!
Tylko on vitro to dziecko z probówki a dzieło Boga i co będzie dalej klonowanie ludzi i in vitro wśród LGBT+?
Uważam, że lepiej żeby osoby z LGBT+ miały dziecko i o nie dbali niż alkoholicy hetero, którzy nie będą dziecka kochać, wychowywać i zapewniać mu przyszłości. Po za tym jestem agnostykiem i nie wierzę w jakiekolwiek "dzieło boga". A co do początku twojej wypowiedzi: no i co, że z probówki ? Jest takim samym dzieckiem-człowiekiem jak spłodzone w naturalny sposób. Niestety nie każdy ma tak dobrze, że może stworzyć małego człowieka bezproblemowo. Widać, że albo jesteś nawiedzona bożkiem i kościołem (więc po za twoją wypowiedzią to jest kolejna rzecz dlaczego nie mam do ciebie szacunku), albo jesteś jakąś małolatą, która jeszcze nie wie co to znaczy pragnąć dziecka i nie móc go mieć
Lepiej by dziecko miało ojca i matkę a nie dwie mamusie czy tatusiów i kandydaci na prezydentów szczególnie mentzen chce ukrócić finansowanie in vitro,800+ dla patolo i życie z zasiłków a nie każdy chce płacić za on vitro skoro sam nie potrzebuje ciężaru w postaci durnych bachorów bo kto marnuje dobie życie skoro można zwiedzać,kochać,szaleć i być niezależnym? W Polsce i tak to nie przejdzie by geje czy lesby mogły mieć dzieci z in vitro bo potem dziecko jest upośledzone nie mając żadnego wzorca i gdyby nie 800+ parole nie robiłyby na potęgę bachorów
Zawsze zostaje adopcja no tyle dzieci czeka na kochający dom i żyjemy w wolnym kraju nie każdy musi mieć dziecko i siedzieć całe życie w pieluchach,mamy wolny kraj tylko kolejny debil Jakubiak chce wprowadzić bykowe.poldka się cofa 100 lat za murzynami zamiast iść do przodu i wprowadzić karę śmierci i legalna aborcję a nie by 10 latki rodziły dzieci z gwałtu bo mamy tak zacofany kraj...