PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049871}

Joy

2024
6,8 4,5 tys. ocen
6,8 10 1 4509
6,6 5 krytyków
Joy
powrót do forum filmu Joy

Cudowny

ocenił(a) film na 10

Gdyby nie in vitro nie miałabym córeczki. Obejrzenie filmu opowiadającego historię powstawania in vitro jest czymś niesamowitym. Kocham ten film <3

ocenił(a) film na 8
Rainbow12

Wydaje mi się, że bardziej oceniłaś emocje i uczucia, które u Ciebie wywołał i historię jako taką, niż sam film:) Jest świetny, ale obiektywnie, to trudno mu dać więcej niż 7, ja sam dałem 8 z podobnego względu. Ale doskonale rozumiem „zawyżoną“ ocenę i absolutnie się nie dziwię. Gratuluję córeczki! :) Pozdrawiam!

Rainbow12

Tylko on vitro to dziecko z probówki a dzieło Boga i co będzie dalej klonowanie ludzi i in vitro wśród LGBT+?

ocenił(a) film na 10
Weronka90

Uważam, że lepiej żeby osoby z LGBT+ miały dziecko i o nie dbali niż alkoholicy hetero, którzy nie będą dziecka kochać, wychowywać i zapewniać mu przyszłości. Po za tym jestem agnostykiem i nie wierzę w jakiekolwiek "dzieło boga". A co do początku twojej wypowiedzi: no i co, że z probówki ? Jest takim samym dzieckiem-człowiekiem jak spłodzone w naturalny sposób. Niestety nie każdy ma tak dobrze, że może stworzyć małego człowieka bezproblemowo. Widać, że albo jesteś nawiedzona bożkiem i kościołem (więc po za twoją wypowiedzią to jest kolejna rzecz dlaczego nie mam do ciebie szacunku), albo jesteś jakąś małolatą, która jeszcze nie wie co to znaczy pragnąć dziecka i nie móc go mieć

Rainbow12

Lepiej by dziecko miało ojca i matkę a nie dwie mamusie czy tatusiów i kandydaci na prezydentów szczególnie mentzen chce ukrócić finansowanie in vitro,800+ dla patolo i życie z zasiłków a nie każdy chce płacić za on vitro skoro sam nie potrzebuje ciężaru w postaci durnych bachorów bo kto marnuje dobie życie skoro można zwiedzać,kochać,szaleć i być niezależnym? W Polsce i tak to nie przejdzie by geje czy lesby mogły mieć dzieci z in vitro bo potem dziecko jest upośledzone nie mając żadnego wzorca i gdyby nie 800+ parole nie robiłyby na potęgę bachorów

Rainbow12

Zawsze zostaje adopcja no tyle dzieci czeka na kochający dom i żyjemy w wolnym kraju nie każdy musi mieć dziecko i siedzieć całe życie w pieluchach,mamy wolny kraj tylko kolejny debil Jakubiak chce wprowadzić bykowe.poldka się cofa 100 lat za murzynami zamiast iść do przodu i wprowadzić karę śmierci i legalna aborcję a nie by 10 latki rodziły dzieci z gwałtu bo mamy tak zacofany kraj...