zanim się zabiorę za ten film, bardzo chciałabym wiedzieć jak było z gra aktorską ;)
I jak z grą aktorską wg Ciebie?Harmon b.dobrze zagrał,wczuł się w role. Bylam ciekawa jak zagra Lockhart, nie jest tak strasznie(wyrobi się) w końcu to jego pierwszy poważny film:)
wiesz co, nie zawiodłam się :) wszyscy na dość wysokim poziomie... Zgadzam się, Lockhart zagrał dobrze (a bałam się, że mnie zawiedzie ;))
a film świetny tylko nie zrozumiałam kim był młody Danny Reyes dla tego starszego ;(
Zachary to Danny Reyes.15 lat wczesniej .Danny zmienił nazwisko na Zachary Wells gdyż był rozczarowany soba i swoimi wyborami życiowymi.
Judas Kiss był Zacharego, i młody Danny Reyes również napisał dokładnie ten sam scenariusz - byli oni jakby tą samą osobą i napisali scenariusz na podstawie własnych doświadczeń życiowych, problemem jaki wyniknął podczas festiwalu nie było to, że napisał go ktoś inny tylko to, że został napisany przed rozpoczęciem nauki na uniwersytecie. Ludzie, oglądajcie ze zrozumieniem!
Btw, dziwny film. Namotane, namieszane a nic nie wytłumaczone w jaki sposób to możliwe i dlaczego 3 osoby są tak naprawdę tą samą osobą tylko urodziły się w różnych dekadach O.o Do tego dochodzi motyw homoseksualności - praktycznie wszyscy bohaterowie w tym filmie to geje. Jest to historia o ludziach związanych ze światem kina a nie ze środowiskami gejowskimi, więc skąd takie nagromadzenie gejów? Po przeczytaniu krótkiego opisu filmu, zanim go obejrzałam, wiedzałam że pojawi się ten wątek ale myślałam, że homoseksualistą (jesli już) będzie tylko główny bohater. Okazało się jednak, że gejem jest co drugi filmowiec O.o
Ponaciągane to wszystko.
Faktycznie, moj błąd JS byl Zacharego...Fakt taki pomieszany.Tez byłam ciekawa jak to mozliwe,ale to sci-fi wszystko sie może zdarzyć.
Haha! Jak to "jak to możliwe"? Proponuję znaleźć w internecie wcześniejsze pozycje wielu aktorów z listy a w szczególności Seana Paula Lockharta. Ten to dopiero jest utytuowany :p. A tak N.B. uważam, że film niezbyt udany. Jeżeli lubicie filmy w których nie wiadomo o co chodzi w podobnej "scenerii psychoseksualnej", polecam "Dream Boy" :P.
mi sie nawt bardzo podobal:) ale troche ten watek z tym polaczeniem obu bochaterow ze niby to jest jeden ale w przyszlosci czy tam w przszlsci.. nie kumam ;p a nie wie ktos gdzie mozna znalezc i pobrac i kto oczywiscie spiewa utwor crash:) chyba to jest Brian Lam ale nie wiem dokladnie