. . . dialogi są geniale xD Wymiana zdań pomiędzy bohaterami jest nieskończenie zabawna xD Najlepsze są kontemplacje Dresia i Cienia xD
a co np Ci się podobało? Tzn konkrety - bo na razie to jest stwierdzenie typu: "lubię ciastka". No to miło z Twojej strony ale jeśli decydujesz się opublikować jakieś swoje przemyślenia, to fajnie jak maja jakąkolwiek zawartość merytoryczną, poza samym subiektywnym stwierdzeniem. Napisałeś kilka (mniemam, że kilka choć interpunkcja jest trudna do uchwycenia) pozytywnych zdań nt. tego... hmmm... "filmu" i bardzo jestem ciekaw, co Cie do tego skłoniło. Co np podobało Ci się w tych dialogach? Jakieś przykłady np?
zauważ że oglądałam ten film 1,5 roku temu i na ten moment, z moją pamięcią, nie ma szans żebym Ci podała jakies cytaty i konkrety. W tamtym momencie zaraz po obejrzeniu, film wydawał mi się zabawny to tak napisałam. Widzę jednak że masz z tym jakiś problem :(
nie, nie - absolutnie nie mam z tym problemu - mam nadzieję, że nie odebrałaś tego jako atak. Po prostu sam widziałem ten film niedawno... Mam świeże wrażenie i byłem nader ciekawy, co mogło powodować osobą, która daje mu 8, i co w tych dialogach mogło się komuś podobać. Ja rozumiem, że "film" robili amatorzy ale nawet w takich filmach można się jakoś wykazać... a to było tak potwornie nudne, tępe i żałosne, że zastanawiałem się, jak to w ogóle możliwe, że ktoś coś takiego kręci i upublicznia.