PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

Ogólnie polecam, nawet dobrze się w kinie oglądało, szkoda tylko że ona zginie.. moja ocena 7/10.

ocenił(a) film na 7
hal9000_mk2

Idź idź, to fake a nie spoiler.

hal9000_mk2

film mozna przezyć....najlepsza postać to balem abrasax

ocenił(a) film na 5
0Tomaszek0

Byłem na tym, gość trolluje, ona nie ginie ;)

umotex12

Masz rację gość trolluje bo ginie Channing Tatum, który na dobrą sprawę powinien już zginąć na początku filmu.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 3
Jugulator1988

No, miałem dosyć tych jego rolek :D A w ogóle to Sean Bean nie ginie i to jest mega spoiler :D

ocenił(a) film na 7
Makowsky

Haha to jest właśnie dziwne. W to chyba nikt nie uwierzy...

ocenił(a) film na 6
0Tomaszek0

Dzieki noob`ie. Trzeba było napisać ze to spoiler

ocenił(a) film na 7
Conscious1982

To fake.

0Tomaszek0

Ulżyło Ci, bo kogoś wk***wiłeś/aś?
A może Cię to bawi?
Jeśli tak to gratuluje poczucia humoru, naprawdę..

ocenił(a) film na 7
kilapekila

To fake Klaudio. Wiem, że napływa na mnie teraz uzasadniona krytyka względem tego postu, aczkolwiek bierz pod uwagę to, że owy post to zwykła ściema i nie możesz w niego wierzyć bo to po prostu nie prawda. Smiało wybierz się do kina. Lepszego nastroju Ci życzę, peace.

kilapekila

Też się właśnie zastanawiam po co w ogóle pisać że Jupiter zginie i że to fake i wszystkich tylko wkurzać :/

0Tomaszek0

film jest genialny

ocenił(a) film na 7
0Tomaszek0

DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZDĄŻYLI MNIE POWYZYWAĆ I PODENERWOWAĆ SIĘ< ZAKOŃCZENIE JEST INNE< TEN ARTYKUŁ TO FAKE< IDŹCIE DO KINA POLECAM FILM :) POZDRAWIAM.

ocenił(a) film na 4
0Tomaszek0

to też jest spoiler! :P
teraz wiadomo, że nie zginie! :/
najlepiej już nic nie pisz... :P

xvid

hahaha :D

0Tomaszek0

Dziękuję za 2 spoilery!

ocenił(a) film na 7
spilperg

To fake

0Tomaszek0

Teraz nie wiem czy się wybrać do kina.
Teraz wiem że ona nie zginie.
A jeśli to fake to znaczy że ona zginie.

0Tomaszek0

Czy szanowny Pan wie, co to jest spoiler? Zdradzenie szczegółów filmu.

To tak jakby powiedzieć, że Gwen umiera w Spider-Manie 2... ups, PARDON!

ocenił(a) film na 7
SztywnyPatyk

Spokojnie, nie czytam Twojej wypowiedzi do końca :) A to nie spoiler bo ten post to żart i nie prawda. Pozdrawiam.

0Tomaszek0

Hehe, z trollami nie wiadomo, czy oni na serio, czy dla jaj. :D

0Tomaszek0

"ona ginie" mistrz :D

ocenił(a) film na 5
0Tomaszek0

świetnie odechciało mi się oglądać, wielkie dzięki...co za bez mózg

ocenił(a) film na 7
pandziaak

To fake.

0Tomaszek0

Dziękuję za spoiler -,-

ocenił(a) film na 7
angelika11455

To fake.

ocenił(a) film na 5
0Tomaszek0

Jakoś tak bez echa wszedł ten film. Też to zauważyliście?

Ultor

bez echa cos wchodzi zle z echem wchodzi tez zle to bez roznicy.....

0Tomaszek0

JAKI SZMACIARSKI SPOILER

ocenił(a) film na 7
guga_buzka

To fake.

0Tomaszek0

najlepiej usuń ten temat ; /

ocenił(a) film na 7
guga_buzka

Teraz? już i tak jest zaznaczone, po prostu uwielbiam jak mój naród by mnie za to rzucił na stos, mimo że z góry widać że to troll..

0Tomaszek0

wiadomo że troll, ale są i tacy którzy trollują podając takie prawdziwe informacje

0Tomaszek0

szmato

ocenił(a) film na 7
hedlio

Grzeczniej dziecino, to fake.

0Tomaszek0

Wyzywacie ją, a przecież pisze że trolluje. Ślepi czy nie umiejący czytać?

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

Piona :) Tylko jestem chłopakiem, po prostu lubie Diaz.. patrz na nick. Pozdrawiam.

0Tomaszek0

Aha sorry xD

0Tomaszek0

Odpowiedz na "Do tych którzy chcą iść do kina" jak można chcieć jeśli w dniu premiery filmu piszesz pewnie zakończenie, już nic wtedy człowieka nie zaskoczy.

ocenił(a) film na 7
JLaw

To fake.

0Tomaszek0

Dziękuję bardzo za spoilery. Można było to tak oznaczyć, a bym nie czytała tego komentarza. Teraz tak na prawdę film stracił dla mnie cały swój urok. Byłam bardzo ciekawa jakie są odczucia innych, a tu już w pierwszym pokazanym komentarzu taki spoiler.

ocenił(a) film na 7
kloodia96

To fake. Nie rozżalaj się tak..

0Tomaszek0

A ja szczerze dziękuję za spoiler. Uwielbiam spoilery i nigdy nie podejmuję się czytania/oglądania czegokolwiek jeśli nie wiem co się wydarzy. Czy możesz opowiedzieć coś więcej o akcji filmu? Będę bardzo wdzięczna.

0Tomaszek0

Wiecie a mnie spoilery az tak bardzo nie przeszkadzaja.NIe zeby bylo to w porzadku(sam ich nie pisze)ale jakos fakt ze wiem ze glowny bohater zginie lub nie az tak bardzo mi nie przeszkadza.Bardziej interesuje mnie rozwoj sytuacji,intryga,akcja,relacje interpersonalne a wiedza ze ktos tam zginie lub nie na koncu to tylko drobiazg-CZASAMI nieco dokuczliwy ale do zniesienia-szczegolnie kiedy na tyle wciagam sie w akcje na tyle ze PRAWIE zapominam ze wiem jak sie to skonczy.W sumie w kiepskich filmach to i tak bez znaczenia bo wieje nuda i mama zakonczenie gdzies a w dobre wlasnie sie "wciagam" i prawie zapominam o spojlerze wiec tez az tak bardzo nie przeszkadza.Ale to tylko taka uwaga na marginesie bo wiem ze spojlery wiele osob denerwuja i uwazam ze w zwiazku z tym pisanie ich bez uprzedzenia jest jednak nie w porzadku.

ocenił(a) film na 3
0Tomaszek0

nie bardzo rozumiem dlaczego ta scena z jej smiercia pojawia sie po napisach koncowych.... bardzo dziwna scena

ocenił(a) film na 10
0Tomaszek0

[ prawdziwy spoiler ] Ludzie, mówiąc o śmierci Jupiter nie mają na myśli głównej bohaterki ale planetę Jupiter - Jowisz !!!