Ogólnie polecam, nawet dobrze się w kinie oglądało, szkoda tylko że ona zginie.. moja ocena 7/10.
Masz rację gość trolluje bo ginie Channing Tatum, który na dobrą sprawę powinien już zginąć na początku filmu.
No, miałem dosyć tych jego rolek :D A w ogóle to Sean Bean nie ginie i to jest mega spoiler :D
Ulżyło Ci, bo kogoś wk***wiłeś/aś?
A może Cię to bawi?
Jeśli tak to gratuluje poczucia humoru, naprawdę..
To fake Klaudio. Wiem, że napływa na mnie teraz uzasadniona krytyka względem tego postu, aczkolwiek bierz pod uwagę to, że owy post to zwykła ściema i nie możesz w niego wierzyć bo to po prostu nie prawda. Smiało wybierz się do kina. Lepszego nastroju Ci życzę, peace.
Też się właśnie zastanawiam po co w ogóle pisać że Jupiter zginie i że to fake i wszystkich tylko wkurzać :/
DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZDĄŻYLI MNIE POWYZYWAĆ I PODENERWOWAĆ SIĘ< ZAKOŃCZENIE JEST INNE< TEN ARTYKUŁ TO FAKE< IDŹCIE DO KINA POLECAM FILM :) POZDRAWIAM.
to też jest spoiler! :P
teraz wiadomo, że nie zginie! :/
najlepiej już nic nie pisz... :P
Teraz nie wiem czy się wybrać do kina.
Teraz wiem że ona nie zginie.
A jeśli to fake to znaczy że ona zginie.
Czy szanowny Pan wie, co to jest spoiler? Zdradzenie szczegółów filmu.
To tak jakby powiedzieć, że Gwen umiera w Spider-Manie 2... ups, PARDON!
Spokojnie, nie czytam Twojej wypowiedzi do końca :) A to nie spoiler bo ten post to żart i nie prawda. Pozdrawiam.
Teraz? już i tak jest zaznaczone, po prostu uwielbiam jak mój naród by mnie za to rzucił na stos, mimo że z góry widać że to troll..
Piona :) Tylko jestem chłopakiem, po prostu lubie Diaz.. patrz na nick. Pozdrawiam.
Odpowiedz na "Do tych którzy chcą iść do kina" jak można chcieć jeśli w dniu premiery filmu piszesz pewnie zakończenie, już nic wtedy człowieka nie zaskoczy.
Dziękuję bardzo za spoilery. Można było to tak oznaczyć, a bym nie czytała tego komentarza. Teraz tak na prawdę film stracił dla mnie cały swój urok. Byłam bardzo ciekawa jakie są odczucia innych, a tu już w pierwszym pokazanym komentarzu taki spoiler.
A ja szczerze dziękuję za spoiler. Uwielbiam spoilery i nigdy nie podejmuję się czytania/oglądania czegokolwiek jeśli nie wiem co się wydarzy. Czy możesz opowiedzieć coś więcej o akcji filmu? Będę bardzo wdzięczna.
Wiecie a mnie spoilery az tak bardzo nie przeszkadzaja.NIe zeby bylo to w porzadku(sam ich nie pisze)ale jakos fakt ze wiem ze glowny bohater zginie lub nie az tak bardzo mi nie przeszkadza.Bardziej interesuje mnie rozwoj sytuacji,intryga,akcja,relacje interpersonalne a wiedza ze ktos tam zginie lub nie na koncu to tylko drobiazg-CZASAMI nieco dokuczliwy ale do zniesienia-szczegolnie kiedy na tyle wciagam sie w akcje na tyle ze PRAWIE zapominam ze wiem jak sie to skonczy.W sumie w kiepskich filmach to i tak bez znaczenia bo wieje nuda i mama zakonczenie gdzies a w dobre wlasnie sie "wciagam" i prawie zapominam o spojlerze wiec tez az tak bardzo nie przeszkadza.Ale to tylko taka uwaga na marginesie bo wiem ze spojlery wiele osob denerwuja i uwazam ze w zwiazku z tym pisanie ich bez uprzedzenia jest jednak nie w porzadku.
nie bardzo rozumiem dlaczego ta scena z jej smiercia pojawia sie po napisach koncowych.... bardzo dziwna scena