Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

najlepszy film jaki w zyciu oglądałem zajebisty!!!!!!!!!!!!!!

magda1234568790897656545

potwierdzam film bardzo dobry :))))))))))))

jerzy9870709876543456456

od razu widać że macie hmm z 10 lat? Film jest denny,przewidywalna fabuła,nudny...

Nubis

masz w nicku "magda", a piszesz o sobie w rodzaju męskim? Hm... :D

ocenił(a) film na 5
Nubis

dokładnie. Na filmwebie powinny być ograniczenia wiekowe - co mogą wiedziec 10 lub 13-latki na temat dobry film? Dla nich rewelacją jest "superhero" lub "straszny film".

dzieci wchodzcie na strony dla was a nie na filmweb.pl

ocenił(a) film na 8
mezus16

Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Ja mam trzy razy tyle i dałem mu 8/10. "Przewidywalny, to już było w innym filmie, mało tańca?" Jak ktoś chce, to zawsze i wszystkiego się czepi i znajdzie coś do krytyki. Kto wam mówił, że wszystkie filmy mają być nieprzewidywalne ... taki film nie musi być. Dlaczego każdy nowy film musi być inny niż te co już nakręcono ... wiele jest powtórek i są całkiem dobre. Mało tańca(?) ... miejcie pretensje do Polskiego dystrybutora, który reklamując go nawiązał do "Step Up", gdyby nie to byłoby mniej rozczarowań.

Ten film jest "lekki i przyjemny" jeżeli ktoś lubi taki typ i nie wnika w realność, tylko na jakiś czas chce o niej zapomnieć, jeżeli nie, to nie spodoba mu się ... ale nie wszystkim musi się podobać.

Peewit

Wiesz w sumie to ciężko takiego filmu nie skomentować w negatywny sposób skoro w ostatnim czasie większość filmów o tańcu jest taka sama, to tak jakby oglądać dwa razy do roku "Save the Last Dance" tylko ciągle z innymi aktorami i piosenkami. Ale skoro ludzie potrafią oglądać 8 edycji tańca z gwiazdami to taki film też oglądną a z tego co wiadomo grono odbiorców programów tego typu jest spore a filmy tego gatunku nawet jeśli reprezentują sobą "mniej niż zero" to i tak znajdą odbiorców którzy w sposób lekki i przyjemny to sobie zobaczą.

ocenił(a) film na 8
marlboro_boy

Mam wrażenie, że masz negatywne zdanie o filmie dlatego, "że on nic sobą nie reprezentuje". Zastanawiam się co według Ciebie taki gatunek powinien reprezentować. Są filmy ambitne, które coś reprezentują i są rozrywkowe. Ludzie potrzebują różnej rozrywki, część chce dreszcz emocji i sięga po horror, inni coś śmiesznego i chcą komedie, są też tacy co czasem mają "doła" i chcąc się oderwać od rzeczywistości szukają czegoś "lekkiego i przyjemnego". Skoro jest popyt powinien być odpowiedni produkt, Ci którzy go nie potrzebują nie powinni po niego sięgać. Oceniając jakiś film (moim zdaniem) powinno się go oceniać we własnym gatunku. W przypadku "Just Dance - Tylko taniec!" problemem nie jest film, a dystrybutor, który przez swą pazerność reklamował go porównując go do "Step Up" przez co wiele widzów spodziewała się, że tematem jest taniec i będzie go bardzo dużo, a zobaczyła lekką i przyjemną bajeczkę o pewnej dziewczynie gdzie taniec jest jedynie miłym uzupełnieniem.

Peewit

Na kicz zawsze był jest i będzie popyt, jeśli taki "klan" czy "m jak miłość" ma fanów to czemu taki film jak just dance ma nie mieć odbiorców, w dodatku w czasach w których królują tańce na lodzie w cyrku i w lesie młode pokolenie marzy żeby tańczyć na estradzie taki film doskonale trafia w próżnie pozostawioną pomiędzy jednym a drugim numerem bravo. Rozumiem, że muszą być filmy "lekkie i przyjemne" ale z drugiej strony taki film można obejrzeć na Polsacie czy TVN a nie wydawać pieniądze na kino do którego btw trafiają takie kicze kosztem dobrych filmów. I pewnie wydzie za jakiś czas druga cześć, wcześniej step up3,4,5,6,7 a ludzie nadal będą chodzić na to do kina i jeszcze pisać komentarze, że to "arcydzieło" i jaka to świetna, przyjemna i kolorowa historia.

PS. oglądnij sobie High School Musical 3: Ostatnia klasa napewno też ci się spodoba.
PS2. jakby pozostawić ten film do oceny "fanom takich rodzaju historii" to podejrzewam, że byli by pomiędzy pierwszą a drugą częścią ojca chrzestnego.

marlboro_boy

Film jest beznadziejny.I nie mówię tak dlatego,że spodziewałam się jakiegoś przesłania.Just Dance to po prostu film powstały poprzez sklejenie step up 1 i 2.Wydawało mi się,że będzie taniec a nie striptiz.Żenada i nic więcej.
PS.Wcześniej ktoś napisał,że jest to film rozrywkowy.Stanowczo się nie zgadzam:To jest HORROR i na dodatek nie na moje nerwy.

użytkownik usunięty
rybka27

ja musze powiedzieć ze spodziewałam sie czegoś innego , zdecydowanie za mało tańca generalnie nuda powiewało innymi filmami tego typu. słabiutko!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4

Dałem 4/10 ,ale to za dużo. Pomieszanie z poplątaniem ten film. Porażka jakich mało. Tandetna kopie step upów z lekka przerobiona.