Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Cieszę się, że powstał kolejny film o tańcu, bo uwielbiam takie filmy. Poza tym słyszałam bardzo pozytywne opinie na jego temat, no i jeszcze twórcy powiązani ze Step up...Musi być ok :)

testimone

Bo takie filmy są po prostu fajne i każdemu się podobają. Ja w każdym razie też się wybieram.

testimone

No ja też słyszałam, że jest całkiem niezły i zamierzam się wybrać. Poza tym filmy o tańcu są po prostu fajne i tyle. ^^

midst

każdemu? W jakim świecie?

Binula

Mi się film bardzo podoba. I choć to nie to samo co step up (step up był lepszy) to Just Dance pokazuje, że warto wierzyć w marzenia. A to mi potrzebne, moim marzeniem i życiem jest taniec :)

testimone

Film jak najbardziej pozytywny, w sam raz na obecną aurę za oknem. Choć generalnie nie jestem fanem tańca, to wyjątkowo mi się podobał.

ocenił(a) film na 8
testimone

Film spełnił moje oczekiwania w 100% i do niczego nie mogę się przyczepić. Nikt się nie silił na nic ambitnego, tylko na normalny w świecie film z tańcem w tle.

testimone

To w takim razie nie będę wyjątkiem jeśli powiem, że mnie również film się bardzo podobał. Ja też jestem fanką tańca i każdy taki film chłonę z wielką przyjemnością i tak było i tym razem. Polecam!

mummia2

ja bede wyjatkiem i powiem ze film byl slaby. No niestety bo step up'y kocham. szkoda, momentami sie nudzilam bo tak naprawde fabuła była tak prosta że można było przewidzieć każdy moment. Jednak polecam każdemu kto lubi filmy o tańcu bo zarabista ścieżka dźwiekowa:):p

ocenił(a) film na 4
Marcys28

Potwierdzam wypowiedź marcyS. Niestety. Muzyka wiadomo że dobra ale za mało tańca. Dużo dużo dużo za mało. A ten, który był nie umywa się do poprzednich tanecznych filmów.