Hej. (; Mam pytanie do Was: Czy lepiej isc na 'Madagaskar 2' do kina czy na 'Just dance'?? Wiem, że to dwa zupełnie różne filmy, ale nie mogę się zdecydować na który pójść. ((; Z góry dziękuję. **;
Osobiście uważam, że na JUST DANCE widziałam już MADAGASKAR 2 i uważam, że JUST DANCE jest o niebo lepszym filmem, chociaż by z tego względu, że nie jest to nudny film coś się w nim dzieje a MADAGASKAR 2 to głupawa bajeczka do tego nudna strasznie, więc ja Ci polecam JUST DANCE napewno się nie zawiedziesz.
Niema co się zastanawiać, Madagaskar 2 to kolejna głupawa komedia, w której nic się nie dzieje, a na Just Dance będziesz dobrze się bawić.
właśnie wróciłam z kina i mogę powiedzieć o Just Dance tylko tyle, że liczyłam na coś innego. za mało tańca w tańcu. a na Madagaskar chcę się wybrać. ;))
Well... spodziewałam się całkiem czegoś innego. Główna bohaterka dała z siebie dopiero wszystko podczas drugiego przesłuchania przy muzyce Lady GaGa - 'Just Dance'. Ogólnie film mooże być, ale Madagaskar 2 zapowiada się ciekawiej niz ten film. ;]
Ja Ci gorąco polecam JUST DANCE, napewno nie będziesz się na tym filmie nudzić, a Madagaskar 2 to kolejna bajeczka dla dzieci.
Jejku nie mogę uwierzyć że na filmwebie jest tylu ludzi bez gustu! Nie chce mi się kolejny raz pisać o tym dlaczego ten film jest beznadziejny, ale jeśli lubisz filmy gdzie fabuła jest denna, wszystkie momenty są przewidywalne, a taniec jest na poziomie przedszkolaków to ci się spodoba. Dla mnie to chłam! Żal mi czasu który poświeciłam na pooglądanie go , a kasy to już wogóle byłoby mi żal
Dziękuję Wam wszystkim za pomoc. ;**
A co do tej wypowiedzi : "Jejku nie mogę uwierzyć że na filmwebie jest tylu ludzi bez gustu! Nie chce mi się kolejny raz pisać o tym dlaczego ten film jest beznadziejny,..." To mnie nazwałaś osobą bez gustu??
tak bardzo dennan polecam przeczytac moj teamt tam jest opinia na temat tego filmu to jest teamt z 27 grudnia "opinia..."
No więc nie widziałem jeszcze madagaskaru - za to tylko taniec widziałem.
I mówię stanowczo - idź na madagaskar, przynajmniej się pośmiejesz. na tańcu zaśniesz lub do końca nie wysiedzisz...