Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Poradźcie. ((;

ocenił(a) film na 1

Hej. (; Mam pytanie do Was: Czy lepiej isc na 'Madagaskar 2' do kina czy na 'Just dance'?? Wiem, że to dwa zupełnie różne filmy, ale nie mogę się zdecydować na który pójść. ((; Z góry dziękuję. **;

ocenił(a) film na 10
Cecily

Osobiście uważam, że na JUST DANCE widziałam już MADAGASKAR 2 i uważam, że JUST DANCE jest o niebo lepszym filmem, chociaż by z tego względu, że nie jest to nudny film coś się w nim dzieje a MADAGASKAR 2 to głupawa bajeczka do tego nudna strasznie, więc ja Ci polecam JUST DANCE napewno się nie zawiedziesz.

ocenił(a) film na 10
Cecily

Niema co się zastanawiać, Madagaskar 2 to kolejna głupawa komedia, w której nic się nie dzieje, a na Just Dance będziesz dobrze się bawić.

Cecily

właśnie wróciłam z kina i mogę powiedzieć o Just Dance tylko tyle, że liczyłam na coś innego. za mało tańca w tańcu. a na Madagaskar chcę się wybrać. ;))

ocenił(a) film na 5
naaja

Well... spodziewałam się całkiem czegoś innego. Główna bohaterka dała z siebie dopiero wszystko podczas drugiego przesłuchania przy muzyce Lady GaGa - 'Just Dance'. Ogólnie film mooże być, ale Madagaskar 2 zapowiada się ciekawiej niz ten film. ;]

ocenił(a) film na 10
Cecily

Ja Ci gorąco polecam JUST DANCE, napewno nie będziesz się na tym filmie nudzić, a Madagaskar 2 to kolejna bajeczka dla dzieci.

kosmo__1

Just dance to świetny film!!!!!!!!!!!!:)

ocenił(a) film na 1
wiktor123456

Jejku nie mogę uwierzyć że na filmwebie jest tylu ludzi bez gustu! Nie chce mi się kolejny raz pisać o tym dlaczego ten film jest beznadziejny, ale jeśli lubisz filmy gdzie fabuła jest denna, wszystkie momenty są przewidywalne, a taniec jest na poziomie przedszkolaków to ci się spodoba. Dla mnie to chłam! Żal mi czasu który poświeciłam na pooglądanie go , a kasy to już wogóle byłoby mi żal

ocenił(a) film na 1
AimeR

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc. ;**

A co do tej wypowiedzi : "Jejku nie mogę uwierzyć że na filmwebie jest tylu ludzi bez gustu! Nie chce mi się kolejny raz pisać o tym dlaczego ten film jest beznadziejny,..." To mnie nazwałaś osobą bez gustu??

wiktor123456

Madagaskaru w sumie nie oglądałem,ale byłem dziś w kinie na"Just dance"i naprawdę gorąco polecam:)

wiktor123456

zresztą..każdy ma inny gust do filmów:) too do tej wypowiedzi,że Just dance ma denną fabułe:)

ocenił(a) film na 1
wiktor123456

tak bardzo dennan polecam przeczytac moj teamt tam jest opinia na temat tego filmu to jest teamt z 27 grudnia "opinia..."

Cecily

Jasne, że na Just dance, nie ma się nad czym zastanawiać. Madagaskar jest słaby.

ocenił(a) film na 10
Cecily

JUST DANCE - zarąbisty filmik:D polecam gorąco

Cecily

A właśnie bo ja się w piątek wybieram... Zdania podzielone? Cóż, i tak idę. xD

Cecily

No więc nie widziałem jeszcze madagaskaru - za to tylko taniec widziałem.
I mówię stanowczo - idź na madagaskar, przynajmniej się pośmiejesz. na tańcu zaśniesz lub do końca nie wysiedzisz...

ocenił(a) film na 2
Cecily

Jeżeli lubisz filmy o słabej niewciągającej fabule która jak ktoś wcześnj napisał jest przewidywalna nadodatek film całkowicie na siłe nakrecony zdecydowanie polecam Just dance jeśli lubisz się pośmiac to madagaskar:)