Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Wg mnie film jest totalną klapą, a twórcy filmów Step up i Step up 2 wyłożyli się na całej linii. Tytuł filmu mówi sam za siebie, otóż miał być to film głównie o tańcu, a nie był. Może z raz zatańczyła w GARAŻU i gdzieś tam jeszcze, a reszta to były tylko wymachiwania tyłkiem. Zraziło mnie to, że na końcu przyjęli ją do superrenomowanej szkoły w wielkim mieście tylko dlatego, że się roznegliżowała i pomachała kolesiowi tyłkiem przed nosem( może niedokońca przed nosem, ale blisko). Były tam i fajne kroki, salto, ale reszta to poziom zwykłej ladacznicy. Z grą aktorską też nie zaszaleli. Po tym filmie wpadałam normalnie w deprechę. A...i kto wogóle wpadł na pomysł, że to dramat?! Ludzie, to że biedactwo jest sierotką, a braciszek ma kłopoty z warsztatem, nie czyni filmu dramatem.

ocenił(a) film na 9
ana_93

orginalny tutuł brzmi "Make It Happen" co nijak ma sie to polskiej wersji tytułu wiec bym sie nim nie sugerował.

ocenił(a) film na 2
dawid1822

masz rację, że oryginalny tytuł brzmi "make it happen", ale sugerowałam się polskim tytułem dlatego, że zazwyczaj amerykańskie tytuły mają się nijak do filmu, a u nas starają się, żeby było wiadomo w jednym tytule o czym jest film, a nawet jak się skończy :) mimo wszystko masz totalnie rocję, a ja ostatni raz patrzyłam na polski tytuł, bo to porażka;/