Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

jak robili to twórcy STEP UPU to chyba będzie fajne:)

ocenił(a) film na 4
karko133

muszę cię rozczarować.. film jest całkiem fajny.. ale jak zaczyna sie rozkręcać to się konczy.. jeszcze tak bezsensu ze szkoda słów...

karko133

w 100% się zgadzam, niby film twórców step up, ale jest kiepski.

karko133

Spodziewałam się tak samo jak Ty czegoś fajnego, ale efekt- zupełnie rozczarowanie. W ogóle nie wiadomo o czym ten film jest... Niby o tańcu, ale ten taniec to jest taki, że ona bardziej przy rurce powinna tańczyć niż w prestiżowej szkole tańca w Chicago. Według mnie tego w ogóle tańcem nazwać nie można. Chcieli zrobić coś na miarę Step Up, ale niestety się nie udało. Radzę aby nakręcili trzecią część Step Up niż próbowali coś wykombinować na podstawie Step Up. No i jeszcze jedna rzecz... Oryginalny tytuł to Make It Happen- nie widzę żadnego powiązania z polskim tytułem, a tak poza tym to po co dawać angielski tytuł i tylko dopisek polski, nie lepiej zostawić już stary, przynajmniej z sensem?

karko133

Adela zgadzam się, neich nakręcą 3 część step up, bo ten film jest kiepski, wogóle im nie wyszedł, ja w swoim temacie wypisałem wady i zalety, i ogólnie rzezc biorąc film mi sie podobał, ale szczerze to co drugi serial amerykański opowiada o biednej sierotce marysi, która przyjechała do wielkeigo maista i przygarnia ją jakiś klub.

michal9o90

no bo ma byc w 2010r i w 2011r Step up 3D:)

karko133

kurde, jak na plakacie jest "od twórców step up to niewiadomo czy to zacheta czy odradzenie;p Po seansie Step Up jedynki chyba sobie daruje Just Dance