Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

Niestety przybywa filmów o tematyce tanecznej o tańcu ... ale bez tańca. Bohaterka nie popisała się umiejętnością tańca, chociaż warunków po temu (od razu poznać, że po szkole baletowej) ma temu bez liku. Bo jeżeli w kulminacyjnym momencie filmu, gdzie widz powinien zostać poniesiony przez muzyczno-taneczne emocje, brylują inni tancerze a główna postać stoi sobie z boku i .... po prostu klaszcze w dłonie, to trudno tutaj mówić o tańcu.

Duży, duży plus za muzę! Polecam soundtrack. pozdrawiam Wszystkich

ocenił(a) film na 1
euv_5327

właśnie, mało tańca w tańcu... Przez te niecale póltorej godziny czekalam na zapierającą dech w piersiach scene taneczną, tymczasem takowej nie bylo. Ani przez chwilę nie pomyślałam "WOW! Ale ona się rusza!". Zakończenie filmu mnie bardzo rozczarowalo. Już gdzieś to napisałam, ale powtórzę - Film polecam tylko osobom, które mają do wykonania jakieś monotonne prace domowe (np prasowanie) i chcą przy okazji na czymś "zawiesić oko" :)

euv_5327

a czy więcej jest tu tańca niż w Step up, np.2 ? i tak pójdę pewnie na ten film, ale chcę znać Wasze opinie. A tak notabene, jak stworzyć film, w którym naprawdę byłaby odpowiednia ilość scen tanecznych????

Justi28

Nie przesadzajmy - poza tańcem film musi mieć jakąś fabułę, a mimo wszystko tego tańca wcale nie było mało! Myślę, że poziom porównywalny do Step Up i Step Up 2. Co do głównej bohaterki - wbrew opiniom innych wg mnie tańczy całkiem nieźle (kilka fajnych numerów w Ruby's no i końcowy popis też niczego sobie). Oceniam na takie słabsze 8 :)

ginger88

Z tym, że to się równa ze Step Up i Step Up 2 to się stanowczo nie zgadzam. Tam taniec był popisowy a tak jak ona to można tańczyć z miotłą podczas ścierania podłogi...

ocenił(a) film na 4
euv_5327

Film dla ludzi którzy nie oglądali Step Up lub Step Up 2 jeśli to
widziałeś to pójdziesz na kolejny taki am film... Nudna historia z
odrobiną dobrych scen tanecznych