Just Dance - Tylko taniec!

Make It Happen
2008
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 21771
3,3 3 krytyków
Just Dance - Tylko taniec!
powrót do forum filmu Just Dance - Tylko taniec!

taneczne zero

ocenił(a) film na 2

urywki reklamujace byly w miare zachecajace (jak zawsze) a w kinie: pierwsza scena jak ona tanczy, masakra, ale mowie OK moze to tak specjalnie ze nib sie pozniej nauczy. potem przesluchanie, kolejna porazka taneczna, ale dalej sobie to tlumaczylam ze moze teraz zacznie sie uczyc i na koniec zatanczy super ale nie :/ finalowy taniec to tez masakra. filmy taneczne z regoly maja slaba fabule ale idzie sie na nie by poogladac fajne choreografie a tu ani fabuly ani tanca. szkoda kasy na bilet

ocenił(a) film na 10
lucy771

HA HA HA kto tu się wypowiada kinowe beztalencie w rozróżnianiu dobrych filmów, kobieto skoro nie umiesz oceniać realnie filmów to oglądaj bajki dla niemowlaków, a ocene filmów zostaw dorosłym.
Just Dance to niewiarygodnie dobry film dla każdego starszego czy młodszego, fajna muzyczka, bardzo taneczny filmik, polecam.

ocenił(a) film na 3
lucy771

Może nie jestem jakimś wielkim fanem tańca i filmów tego typu i zawsze jakoś omijałem je z daleka. (film ten obejrzałem tylko i wyłącznie ze względu na moją ulubioną aktorkę, która gra główną rolę). Ale po obejrzeniu go muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony, według mnie film całkiem niezły i trochę dziwi mnie to, czemu prawie wszyscy czepiają się poziomu tańca w nim. Bo z tym, że taniec nie był na najwyższym poziomie mogę się zgodzić ale "taneczne zero" jak to nazwałaś to to na pewno nie było. Z drugiej strony kto powiedział, że jeżeli film jest o tańcu to zawsze musi być o tym z górnej półki. Przecież ten film nie był o popisach jakiejś zawodowej tancerki, która nie wiadomo jakie choreografie zatańczy bezbłędnie i w świetnym stylu, tylko o dziewczynie, która posiada jakiś tam talent, interesuje się tańcem i nie jest jeszcze w pełni ukształtowaną tancerką, dopiero zamierza dostać się do szkoły by się go uczyć na poważnie , przynajmniej tak wywnioskowałem z tego filmu, więc patrząc pod tym kątem, poziom tańca jaki prezentuje główna bohaterka jest według mnie jak najbardziej odpowiedni do fabuły. Rozumiem, że niektórzy mogą czuć się rozczarowani oglądając ten film, podejrzewam, że to głównie przez polski tytuł "Just Dance - Tylko taniec!", który według mnie w ogóle nie pasuje do tego filmu i chyba przetłumaczono go tak tylko po to by przyciągnąć jak najwięcej widzów, którzy zmyleni nim liczą na dużą dawkę tańca, którego tak naprawdę nie ma tu za wiele. Ale mimo wszystko całkiem fajnie się go oglądało i jak dla mnie może być.