Kłamstwo

Cry_Wolf
2005
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11465
6,5 2 krytyków
Kłamstwo
powrót do forum filmu Kłamstwo

10/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film jeden z lepszych thrillerów jakie widziałam , trzymał w napięciu i jest dobrze pokazane jak jedna osoba może zmanipulować reszte by osiągnąć swój cel .
I do czego może doprowadzić Kłamstwo trochę podobny do filmu Plotka.:D

ocenił(a) film na 7
kass93

jasne 11/10 ludzie opanujcie się. Wielką zaletą tego filmu jest to, że nie był przewidywalny jak 99% amerykańskiego gówna, ale na więcej niż 7/10 nie zasługuje

ocenił(a) film na 6
kass93

Zgadzam się 8/10

ocenił(a) film na 6
kass93

Jeden z lepszych jakie widziałaś? To chyba koleżanka widziała naprawde niewiele :) Film ne taki zły, myslałem ze bedzie przewidywalny a tu niespodzianka :) nic specjalnego, można oglądnąc jeśli się komus naprawde nudzi, 6/10 :) pzdr!

ocenił(a) film na 7
bazhc

To jest jednak przeciętny film, acz dałem mu ku zadowoleniu jego fanów aż 7/10. Bo niby interesująca fabuła, ale dla pewnego elektoratu, ja to określiłem mianem elektoratu gimnazjum i liceum. Jeśli poszukujesz dobrego thrrilleru proponuję Czwarte Piętro (TYTUŁ ORYGINALNY "4th Floor, The", jeśli znajdziesz, bo ciężko znaleźć na necie), Psychoza (lub Psychoza II jeśli nie lubisz filmów bardzo starych), Misery (dla fanów twórczości Kinga) czy Wyspa Tajemnic (jeśli nie został ten film przez Ciebie obejżany).

ocenił(a) film na 6
poland7

przeciętny film. nic szczególnego się w nim nie działo

ocenił(a) film na 6
dorotka150912

Właśnie że przewidywalne; np. scena z panienką która robi sobie zdjęcia i już wiadomo, że zdjęcie uchwyci również "Wilka". Poza tym szło się domyśleć że nauczyciel jest w to zamieszany i że dzieciaki po prostu zrobiły sobie jaja :)