Kłamstwo

Cry_Wolf
2005
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11461
6,5 2 krytyków
Kłamstwo
powrót do forum filmu Kłamstwo

6/10

ocenił(a) film na 6

Plus za realistyczne pod względem psychologicznym przedstawienie środowiska nastolatków.
Całość dość przewidywalna. Eskalacja napięcia w odpowiednich momentach. Całkiem ok, choć mogłoby być lepiej, ocena: 6/10

ocenił(a) film na 8
salcella

Przewidywalna powiadasz? To kto zabił Becky przewidziałaś? W jaki sposób?

ocenił(a) film na 8
salcella

Nie odpowiadasz, tak myślałem. Łatwo jest powiedzieć "Wszystko przewidziałam", ale jak ktoś pyta w jaki sposób to milczysz jak grób. Bo wcale tego nie przewidziałaś, mordercy Becky nie dało się przewidzieć, a Ty się tylko ośmieszyłaś swoim komentarzem.

ocenił(a) film na 6
dirt16

Człowieku, uspokój się bo sobie tylko niepotrzebnie ciśnienie podnosisz. Nie odpisałam dlatego, że po prostu widziałam ten film już ponad rok temu i właściwie w tej chwili nic z niego nie pamiętam. Wiem tylko, że rozwiązanie zagadki nie wywołało u mnie jakiegoś spektakularnego efektu "łał". A nieszczególnie mi się uśmiecha ponowny seans tylko po to, żeby Ci odpisać bo moim zdaniem ten film był po prostu takim sobie zwykłym średniaczkiem i już. Szkoda czasu. Zresztą najlepszym dowodem na to jest fakt, że nie zapadł mi w pamięć.

ocenił(a) film na 6
dirt16

Ale wiesz, moja opinia może wynikać stąd, że lubuję się w takich klimatach i widziałam już tyle podobnych filmów oraz czytałam książek, że kolejne stają się dla mnie bardziej przewidywalne. Naprawdę, chętnie bym się z Tobą umówiła na kawę tylko po to żeby o tym podyskutować, ale podejrzewam, że nie jest to możliwe, więc może po prostu dajmy temu spokój?

ocenił(a) film na 6
dirt16

Nie odpowiadasz, tak myślałam :)

ocenił(a) film na 8
salcella

Dlaczego tak myślałaś? Sama zaproponowałaś abyśmy dali temu spokój, więc to zrobiłem. Czego teraz chcesz? o_O

ocenił(a) film na 1
dirt16

Widzę tu potencjał na pełen uniesień związek

Pshemox

Hahaha