Nie wiem jak można pisać ,że ten film był przewidywalny. Na prawdę przewidzieliście do końca ,że oni upozorwali jakby te swoje śmierci tylko dla żartów? Nawet jeśli ktoś sie domyslal ze to dziewczyna . to nie wierze ze wiedział ,że to wszystko odbyło się w takich okolicznościach. Jak dla mnie bardzo dobry film,trzymający w napięciu do samego końca.
qrwa, zeby zobaczyc czy fiml jest godny zobaczenia, a ty wystarczylo ze napislabys UWAGA SPOJLER :>
debilu, zwaliłes mi oglądanie filmu, chciałem se przecyztać opinie o filmie czy dobry czy nie, a ty napisałes jak sie kończyło. Kretynem jestes i tyle
no pewnie, że po pierwszym zdaniu bym się zasugerował jakbym przy czytaniu tekstu składał literki jak ty. "Nie wiem jak można pisać ,że ten film był przewidywalny. Na prawdę przewidzieliście do końca ,że oni upozorwali jakby te swoje śmierci tylko dla żartów?" - przeczytanie takich 2 zdania poprzez jedno spojrzenie nie jest zbyt trudne. No ale składając literki zorientowałbyś się po słowach " prze-wi-dzie-liś- cie do koń- ca" że to spojler
nazywasz ludzi burakami a sam nieogarnięty jesteś. na filmwebie panuje niepisana reguła, że jeśli chcesz spoilerować, to o tym wyraźnie ostrzegasz. nie każdy po obejrzeniu filmu pisze recenzję, w większości wypowiada się tu, na forum. dlatego następnym razem dla dobra wszystkich ostrzegaj o spojlerowaniu.
nazywam burakami dlatego ,bo zamiast spokojnie mi to wytłumaczyc to ktoś mi tutaj przeklina i mnie obraża. To był mój pierwszy taki komentarz, następnym razem napisz SPOiLER i koniec tematu
Minęły 4 lata, a ty nadal jesteś głupim burakiem palancie. Dobrze,że nie czytałem forum przed obejrzeniem filmu.
haha nie pamiętam nawet tego komentarza, ale spokojnie burakiem nie byłem i nie jestem. Buraki idz zbieraj za domem na polu, pozdro :)
poza tym nie widzisz pajacu ze jest ustawione ze to spoiler? nie uczą w gimnazjum jeszcze czytac?
stahoo14 nieważne, że pisze że to spoiler. Wtedy nie było napisane. I tak jesteś burak, bo nawet 4 lata temu było wiadomo co to spoiler. I zepsułeś wtedy niejednemu dobre kino. Ja też się kiedyś naciąłem na takiego buraka i przez niego nie obejrzałem jakiegoś filmu. Więc jesteś buraczany burak.