jutro o 22:25 jest powtórka tego filmu w tvp1 :) obejrzę bo dzisiaj nie chce mi się czekać do późna w nocy :D
Oglądnij koniecznie!!! Naprawde warto, obejrzałem już w życiu wiele horrorów i thrillerów, ale ten zrobił na mnie naprawde olbrzymie wrażenie.
strata czasu jednym słowem. Przewidywalny bardzo. Zakończenie trochę zaskakujące ale i tak przez cały film podejrzewałem, że to może być sprawka rudzielca...
Ok, rozumiem, że nie wszystkim może się podobać. Ja jednak uważam, że jest dobry. Na początku wydawało się, że będzie to tępawy film, w którym gościu w masce lata po całym kampusie i morduje uczniów. Powiem szczerze, że ja się nie domyśliłem, że to wszystko to jest kawał, który okazał się planem zemsty tej rudej. Spodziewałem się, że jak w większości thrillerów, które obejrzałem, cały ten Wolf okaże się prawdziwym mordercą, który na końcu zostaje zabity przez bohatera, i koniec na tym. A tutaj zaskoczenie i jeszcze coś się dzieje. Ale może ja po prostu jestem taki mało domyślny ;)
A ja od połowy filmu myślałam, że to robota nauczyciela, jako że jako postać raczej mało ważną pokazywali go dość często (Wg zasady tego typu filmów - najmniej podejrzany, najczęściej pokazywany) ;) Ale jednak, końcówka zaskoczyła mnie pozytywnie. Przypomniał mi się film "Katakumby", tyle że tam wszystko było "żartem", nie motywem.
alan09 - jesteś takim zaje**stym detektywem że powinni cie wypchać trocinami i postawić w gablotce, żeby przyszłe pokolenia mogły podziwiać kogoś tak wspaniałego...
a następnym razem naucz sie nie spojlerować w takich tematach jak ten, bo możesz komuś zepsuć radość z oglądania, barani łbie