Kłamstwo

Cry_Wolf
2005
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11461
6,5 2 krytyków
Kłamstwo
powrót do forum filmu Kłamstwo

Film przewidywalny, nudny i w ogóle nie straszny. Można obejrzeć, jeśli nie leci nic lepszego.

ocenił(a) film na 7
asiczeq

Nie musisz się bać żeby docenić film.

ocenił(a) film na 4
DzielnaKasia

Jesli ogladam thriller albo horror to owszem, z zalozenia powinnam sie bac. Tak samo jesli ogladam komedie powinnam sie smiac, a dramat - wzruszyc. Dla mnie ten film byl slaby i przewidywalny pod kazdym wzgledem, aczkolwiek widzialam gorsze, stad tez taka opinia.

ocenił(a) film na 9
asiczeq

rozumiem że końcówkę także przewidziałas bez problemu ?

ivor1

od 30 minuty filmu byłam pewna, że postać grana przez Jona Bon Jovi jest mordercą, końcówka mnie cholernie zaskoczyła.

asiczeq

mylisz się thriller jest to nazwa dreszczowca który ma przenieść napięcie a nie strach horror ma wprowadzać momenty grozy nie wypisuj bzdur dopóki w pełni nie będziesz mieć wystarczających info co do filmu rude zawsze fałszywe:D polecam obejrzenie filmu ang. bez napisów naprawdę jest ciekawy

ocenił(a) film na 7
asiczeq

przewidywalny? i wiedzialas na poczatku jak sie skonczy? mozna przewidziec pewne zdarzenia, nawet po samym tytule bo wiele zdradza ale nie wierze, ze przewidzisz zakonczenie, niemozliwe w tym przypadku, to nie kolejny horrorek w ktorym szlachtuja jednego po drugim i po 5 min domyslisz sie ktora przezyje i zarznie maniaka.