Widocznie ogladasz same arcydziela geniuszu..
Co moze byc lepszego niz zagadkowy thriller?
Chyba tylko dramat lub kryminal..
Ja daje z czystym sumieniem 8/10
Film tzymajacy w napieciu. Niezle dopracowane niektore sceny. Mozna powiedziec, ze film zaskakuje.
Bo caly czas rezyser podaje nam na tacy innego "wilka". A przypuszczenia dotyczace pierwszego wyboru dotyczyly rudej Dogers.
Jak to sama powiedziala.. Pierwsza mysl jest najlepsza, a najlepsza mysla jest czasami ta oczywista.
A ty wielki kinomanie, skoro wystawiasz laurke moglbys pokusic sie o jej uzasadnienie.
To może ja odpowiem :)
Lepszy niż zagadkowy thriler może być dobry zagadkowy thriler.
Film nie trzyma w napięciu, jest niedopracowany. Można powiedzieć, że nie zaskakuje, choć próbuje. Bo reżyser cały czas podaje nam jak na tacy innego "wilka", ale ani razu nie wierzyłem, że to właśnie ten. Więcej suspensu ma dowolny odcinek "Gumisiów".
Ale z drugiej strony, widziałem znacznie słabsze filmy, więc z czystym sumieniem daję 4/10. pzdr.
z tą 1, to trochę przesadziłeś.. film jest spoko , gdyby nie pare niedociągnięć. (mini SPOILER)
mnie się nie podobała ta "przypadkowa przypadkowość", bohaterzy filmu pojawiali się dokładnie tak jak opisali w mailu. ja rozumiem, że to było w ich planie, ale zbyt bajkowo to wypaliło :)
daję 7/10.
1/10?
1/10 to bym kupy nie oceniła a co dopiero taki film...
Nie mówie że był rewelacyjny ale z czystym sumieniem można dać 7/10 :]