PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10080273}

K-popowe łowczynie demonów

KPop Demon Hunters
2025
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 13554
7,1 14 krytyków
K-popowe łowczynie demonów
powrót do forum filmu K-popowe łowczynie demonów

Solidny poziom techniczny animacji, wpadająca w ucho muzyka, ale scenariusz to do oporu tiktokowy śmietnik dla nastolatek. Płytkie i generyczne postacie, wątki nietrzymające się kupy i dużo kompulsywnego montażu, aby zajechać swoją gospodarkę dopaminową. Troszkę poziom wattpadowych fanfików - zdecydowanie brakuje tutaj wyczucia jak w filmach DreamWorks czy Pixara.

ocenił(a) film na 7
Logytaze

i ocena 7 na 10? :D chyba Ci się palec omsknął :) z posta wynika takie mocne 5 na 10 :D

ocenił(a) film na 7
Crazy_Ivan

W przypadku animacji bardziej patrzę na technikalia niż fabułę.

ocenił(a) film na 7
Logytaze

film to PRZEDE wszystkim fabuła :D twierdząc, że patrzysz bardziej na technikalia, nie uczyni Cię w moich oczach bardziej technicznym czy szpanerskim... a po prostu tylko jeszcze bardziej ograniczonym :) tak więc właściwie nie masz prawa wypowiadać się o tym filmie :D

ocenił(a) film na 7
Crazy_Ivan

Nie płacz z powodu innych kryteriów oceny. Jak masz problem z recenzjami innych osób to odłącz internet.

ocenił(a) film na 7
Logytaze

Nie mam po co odłączać :) a także wolność słowa sprawia, że mogę oceniać kryteria innych jako debilne :D tak więc podtrzymuję swoje stanowisko :D jak chcesz być bardziej cool :D i udawać, że znasz się na technice filmu :D a nie bardzo bierzesz pod uwagę fabułę :D to nie masz prawa wypowiadać się na temat (właściwie żadnego) filmu :D

ocenił(a) film na 8
Crazy_Ivan

A nie, no skoro "w TWOICH oczach nie uczyni go (jej?) to bardziej technicznym czy szpanerskim" to pozamiatane, na pewno pójdzie się teraz powiesić z rozpaczy. No i oczywiście, skoro powiedziałeś, że ktoś nie ma prawa wypowiadać się na temat żadnego filmu to ta osoba powinna mieć w ogóle ban na internet.

ocenił(a) film na 7
colisa

jedząc pizzę oceniasz sam ser i przez to całą pizzę? czy całość? :) i tak w MOICH oczach chciał zaszpanować. A co teraz zrobi to mi wisi :D